Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Minecraft aldım, her şey normaldi, yükledim sonra oyuna girmeye çalıştığımda 0x00000002 hata kodunu alıyorum, ne olur yardımcı olun, çok can sıkıcı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2024
Minecraft aldım, her şey normaldi, yükledim sonra oyuna girmeye çalıştığımda 0x00000002 hata kodunu alıyorum, ne olur yardımcı olun, çok can sıkıcı.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 Hitmeean dedi: Minecraft aldım, her şey normaldi, yükledim sonra oyuna girmeye çalıştığımda 0x00000002 hata kodunu alıyorum, ne olur yardımcı olun, çok can sıkıcı. Genişletmek için tıkla... VPN ile dener misiniz bir de? Hata kodunun tamamını da paylaşma şansınız var mı SS olarak? Artı 0 Eksi
Hitmeean dedi: Minecraft aldım, her şey normaldi, yükledim sonra oyuna girmeye çalıştığımda 0x00000002 hata kodunu alıyorum, ne olur yardımcı olun, çok can sıkıcı. Genişletmek için tıkla... VPN ile dener misiniz bir de? Hata kodunun tamamını da paylaşma şansınız var mı SS olarak?
KS KS Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 Adrastos dedi: VPN ile dener misiniz bir de? Hata kodunun tamamını da paylaşma şansınız var mı SS olarak? Genişletmek için tıkla... Şuan evde değilim en kısa zamanda paylaşacağım teşekkürler Hocam kusura bakmayın şehir dışındaydım eve geldiğimde denedim ve farklı bir hata verdi ben bu oyunu ilk defa oynayacağım verileri sıfırla gibi bir şey var mı zaten ilk defa oynuyoruz. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 1,5 MB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 3 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: VPN ile dener misiniz bir de? Hata kodunun tamamını da paylaşma şansınız var mı SS olarak? Genişletmek için tıkla... Şuan evde değilim en kısa zamanda paylaşacağım teşekkürler Hocam kusura bakmayın şehir dışındaydım eve geldiğimde denedim ve farklı bir hata verdi ben bu oyunu ilk defa oynayacağım verileri sıfırla gibi bir şey var mı zaten ilk defa oynuyoruz.