doresxss Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #1 Merhaba bugün Minecraft'ta girmek istediğimde bu hatayı aldım videolardan falan baktım fakat çözümünü bulamadım Xbox ve Microsoft storu sıfırladım repairledim fakat çözmedi. + olarak farklı bir hesaplada girmeye çalıştım ama yine olmadı Dosya Ekleri Screenshot_4.png 37,5 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba bugün Minecraft'ta girmek istediğimde bu hatayı aldım videolardan falan baktım fakat çözümünü bulamadım Xbox ve Microsoft storu sıfırladım repairledim fakat çözmedi. + olarak farklı bir hesaplada girmeye çalıştım ama yine olmadı
MazotlaBesleniy0rum Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #2 Merhaba acaba sorunu çözebildinmi bende aynı sorunu yaşıyorum
Dofilamingo Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #3 Merhaba sorunu çözersen bilgilendirme yapar mısın sanırım yeni güncellemeyle bozdular benim de aynı.
doresxss Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #4 Dofilamingo dedi: Merhaba sorunu çözersen bilgilendirme yapar mısın sanırım yeni güncellemeyle bozdular benim de aynı. Genişletmek için tıkla... Maalesef :/
Dofilamingo dedi: Merhaba sorunu çözersen bilgilendirme yapar mısın sanırım yeni güncellemeyle bozdular benim de aynı. Genişletmek için tıkla... Maalesef :/