Clowxzz Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #1 Bu sorunu veriyor orijinal Minecraft ve önceden yüklemiştim.
byiyuel Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #2 Sürümü belirtiniz. Artı 1 Eksi
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 9 Aralık 2021 #3 Clowxzz dedi: Eki Görüntüle 1237282 Bu sorunu veriyor orijinal Minecraft ve önceden yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Microsoft Mağazasını açın ve Microsoft hesabınızda oturum açtığınızdan emin olun. Ardından, tüm yükseltmeleri indirin. Artı 0 Eksi
Clowxzz dedi: Eki Görüntüle 1237282 Bu sorunu veriyor orijinal Minecraft ve önceden yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Microsoft Mağazasını açın ve Microsoft hesabınızda oturum açtığınızdan emin olun. Ardından, tüm yükseltmeleri indirin.
KS KS Clowxzz Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #4 byiyuel dedi: Sürümü belirtiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sürüm değil direk Minecraft leuncher kuruyorum. Ahmet_53 dedi: Microsoft mağazasını açın ve Microsoft hesabınızda oturum açtığınızdan emin olun. Ardından, tüm yükseltmeleri indirin. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan giriş yapamıyorum sorun o Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
byiyuel dedi: Sürümü belirtiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sürüm değil direk Minecraft leuncher kuruyorum. Ahmet_53 dedi: Microsoft mağazasını açın ve Microsoft hesabınızda oturum açtığınızdan emin olun. Ardından, tüm yükseltmeleri indirin. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan giriş yapamıyorum sorun o
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 9 Aralık 2021 #5 Clowxzz dedi: Herhangi bir sürüm değil direk Minecraft leuncher kuruyorum. Microsoft Store'dan giriş yapamıyorum sorun o Genişletmek için tıkla... Hocam açıklar mısınız buradan anlayamıyorum neden giremiyorsunuz mesela nasıl bir hata veriyor açıklayın. Artı 0 Eksi
Clowxzz dedi: Herhangi bir sürüm değil direk Minecraft leuncher kuruyorum. Microsoft Store'dan giriş yapamıyorum sorun o Genişletmek için tıkla... Hocam açıklar mısınız buradan anlayamıyorum neden giremiyorsunuz mesela nasıl bir hata veriyor açıklayın.
KS KS Clowxzz Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #6 Ahmet_53 dedi: Hocam açıklar mısınız buradan anlayamıyorum neden giremiyorsunuz mesela nasıl bir hata veriyor açıklayın. Genişletmek için tıkla... Windows güncellemelerini kontrol edin diyor bu yüzden indiremiyorum Launcher'ı fakat bütün güncellemeler tam. Artı 0 Eksi
Ahmet_53 dedi: Hocam açıklar mısınız buradan anlayamıyorum neden giremiyorsunuz mesela nasıl bir hata veriyor açıklayın. Genişletmek için tıkla... Windows güncellemelerini kontrol edin diyor bu yüzden indiremiyorum Launcher'ı fakat bütün güncellemeler tam.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 9 Aralık 2021 #7 Download Minecraft bu bağlantıdan bu sürümü kurun. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Clowxzz Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #8 İşe yaradı teşekkürler. Artı 0 Eksi
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 9 Aralık 2021 #9 Clowxzz dedi: İşe yaradı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Artı 0 Eksi
Clowxzz dedi: İşe yaradı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim
KS KS Clowxzz Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #10 Oluyor ama ben Windows 10 Launcher'ını indirmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2021 Artı 0 Eksi