Çözüldü Minecraft 0x803F8001 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umulocan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün Minecraft'ı kardeşim için Kinguin adlı site üzerinden aldım. Verilen kod ile Minecraft'ı etkinleştirdim. Kurulum dosyasını indirme işlemini tamamladım ve açtım ancak "0x803F8001" hatası ile karşılaştım.

Satın aldığım e-posta hesabım ile Microsoft Store'da aynı hesabım açık. Bu sorunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Denedim hepsini yöntem 5 de DISM hata: 87 isimli bir hata verdi. Ancak problemim hala çözülmüş değil.

Arkadaşlar problem çözüldü sanırım ancak yaptığım hiçbir şey ile çözülmedi. Microsoft Store'da oyna seçeneğinin yanında al butonu vardı. Önce ona sonra oyna butonuna tıkladım. Oyun kendiliğinden açıldı.

Kırmızı yuvarlak ile işaretlediğim kısımdaki "al" butonuna bastım ardından ise "oyna" butonuna ve oyun çalıştı. Herkese yardımları için teşekkür ederim iyi geceler.
Yeniden indirmeyi denedin mi?

Bilgisayara kurulmuyor bile. Kurulum dosyasını tekrar indirdim ancak sonuç değişmedi. Şu anda masaüstüne kurmaya çalışıyorum. Az önce dizüstü bilgisayarıma da denedim aynı hatayı alıyorum.
Aşağıya bıraktığım videoda yapılanları adım adım tekrar ettim ancak olmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denedim hepsini yöntem 5 de DISM hata: 87 isimli bir hata verdi. Ancak problemim hala çözülmüş değil.

Arkadaşlar problem çözüldü sanırım ancak yaptığım hiçbir şey ile çözülmedi. Microsoft Store'da oyna seçeneğinin yanında al butonu vardı. Önce ona sonra oyna butonuna tıkladım. Oyun kendiliğinden açıldı.

Kırmızı yuvarlak ile işaretlediğim kısımdaki "al" butonuna bastım ardından ise "oyna" butonuna ve oyun çalıştı. Herkese yardımları için teşekkür ederim iyi geceler.

Son düzenleme:
Çözüm

Sağ ol bende aynı sourunu yaşıyordum önce al sonra oyna tıklayınca sorun çözülüyor.

Önceden satın aldığım ürün anahtarı (key) ile oyunu zaten aktifleştirmiştim. Al butonuna tıkladığımda oyun hesabıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…