Arkadaşlar ben 4 sene önce Minecraft Java & Bedrock birleşik almıştım şu anda ise Bedrock Edition açılırken Java'da bu oyuna veya uygulamaya sahip misiniz? Hatası alıyorum çözümü var mı yardım edin.
Arkadaşlar ben 4 sene önce Minecraft Java & Bedrock birleşik almıştım şu anda ise Bedrock Edition açılırken Java'da bu oyuna veya uygulamaya sahip misiniz? Hatası alıyorum çözümü var mı yardım edin.
bende normalde java ve bedrock edition satın alınmıştı
Arkadaşlar oyun 5 dakika öncesinde satın alınmamış gözüküyordu ve açılmıyordu ancak Minecraft Launcher'ı şimdi açtığımda kendisinden düzelmiş olduğunu gördüm herkese yardımları için teşekkürler. ( Oyunu yeniden satın almadım)
Bende normalde Java ve Bedrock Edition satın alınmıştı.
Arkadaşlar oyun 5 dakika öncesinde satın alınmamış gözüküyordu ve açılmıyordu ancak Minecraft Launcher'ı şimdi açtığımda kendisinden düzelmiş olduğunu gördüm herkese yardımları için teşekkürler. ( oyunu yeniden satın almadım)