E erenus32 Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 Selamunaleyküm başlıkta gördüğünüz sürümde bir şeyi deneyeceğim oraya seed girmem lazım nasıl girebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2022
Selamunaleyküm başlıkta gördüğünüz sürümde bir şeyi deneyeceğim oraya seed girmem lazım nasıl girebilirim?
valoriaa Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer Republic of Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #2 Bu sürümü hiç oynamadım, 5 tane dünya slotu var ise çok eski bir sürümdür. Seed girmenin mümkün olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Bu sürümü hiç oynamadım, 5 tane dünya slotu var ise çok eski bir sürümdür. Seed girmenin mümkün olacağını düşünmüyorum.
KS KS E erenus32 Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #3 valoriaa dedi: Bu sürümü hiç oynamadım, 5 tane dünya slotu var ise çok eski bir sürümdür. Seed girmenin mümkün olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka Herobrine seed'ine gitmeyi deneyeceğim de. Artı 0 Eksi
valoriaa dedi: Bu sürümü hiç oynamadım, 5 tane dünya slotu var ise çok eski bir sürümdür. Seed girmenin mümkün olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka Herobrine seed'ine gitmeyi deneyeceğim de.
K kaskaya Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek Meslek Yok 29 Kasım 2024 #4 erenus32 dedi: Kanka herobrine seed'ine gitmeyi deneyeceğim de. Genişletmek için tıkla... Alpha 1.0.16 da seed girme yoktu bu yüzden seed girilen bir eski sürüm dene. Artı 0 Eksi
erenus32 dedi: Kanka herobrine seed'ine gitmeyi deneyeceğim de. Genişletmek için tıkla... Alpha 1.0.16 da seed girme yoktu bu yüzden seed girilen bir eski sürüm dene.