ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar dünyamda canavar oluşmasını istemiyorum. Acaba bununla ilgili bir Config dosyası atabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2023
Arkadaşlar dünyamda canavar oluşmasını istemiyorum. Acaba bununla ilgili bir Config dosyası atabilir misiniz?
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Eylül 2023 #2 ruzgaraz dedi: Arkadaşlar dünyamda canavar oluşmasını istemiyorum. Acaba bununla ilgili bir Config dosyası atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Zorluk seviyesini barışçıl moda alsan? Artı 0 Eksi
ruzgaraz dedi: Arkadaşlar dünyamda canavar oluşmasını istemiyorum. Acaba bununla ilgili bir Config dosyası atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Zorluk seviyesini barışçıl moda alsan?
KS KS ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Eylül 2023 #3 EmirhanKod dedi: Zorluk seviyesini barışçıl moda alsan? Genişletmek için tıkla... Kanka o zaman parasites adlı modda çalışmıyor Artı 0 Eksi
EmirhanKod dedi: Zorluk seviyesini barışçıl moda alsan? Genişletmek için tıkla... Kanka o zaman parasites adlı modda çalışmıyor