KemikL Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 1.12.2 sürümünde oynuyorum ama bloğun üzerine geldiğimde çizgi geliyor ve sinirimi bozuyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2024
1.12.2 sürümünde oynuyorum ama bloğun üzerine geldiğimde çizgi geliyor ve sinirimi bozuyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 14 Nisan 2024 #2 KemikL dedi: 1.12.2 sürümünde oynuyorum ama bloğun üzerine geldiğimde çizgi geliyor ve sinirimi bozuyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba! Optifine, Minecraft'a birçok optimizasyon ve görsel iyileştirme ekleyen bir moddur. Optifine modunu yüklemek ve "Fast Render" seçeneğini etkinleştirmek, bloğun üzerine geldiğinizde çizginin görünmesini engelleyebilir. Artı 0 Eksi
KemikL dedi: 1.12.2 sürümünde oynuyorum ama bloğun üzerine geldiğimde çizgi geliyor ve sinirimi bozuyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba! Optifine, Minecraft'a birçok optimizasyon ve görsel iyileştirme ekleyen bir moddur. Optifine modunu yüklemek ve "Fast Render" seçeneğini etkinleştirmek, bloğun üzerine geldiğinizde çizginin görünmesini engelleyebilir.