Minecraft 1.12.2 için shader önerisi

Ben neden bu kadar düşük FPS alıyorum peki? Buna göre en az 200 FPS almam gerek.

Ben neden bu kadar düşük FPS alıyorum peki? Buna göre en az 200 FPS almam gerek.
Gtx 980den daha kötü bir kart olan RX 570imle Sildurs v1.281 Extreme-Volumetric Lightning paketinde 60-90 FPS arası oynuyorum hocam. Ayarlarınızda bir problem var sanırım. Bu fps değerlerini Optifine 1.16.5 sürümünde grafik ayarlarını sıfırlayıp sadece shaderı açarak 8 chunkta 1080pde aldım. Ya chunkları çok açtınız, ya oyunun render ayarlarıyla oynadınız ya da ekran kartınızda bir problem var sanırım. Denediğim ayarlarda tekrar FPS'inizi kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum @FX 9590. Hocam Sildurs paketinde aldığım FPS'nin iki katını BSL paketinde aldım. Hem sizin versiyonunuzla uyumlu hem tavsiye edilen ekran kartının ti modeline sahipsiniz hem de bana kalırsa daha hoş grafikleri var. Denemenizi tavsiye ederim.

Hocam bunlar 720 ve 900,siz 1080'de oynuyor olabilirsiniz.Zaten benim monitör 900P.
Hocam teşekkür ederim.
1-750 Tİ ile 900P extreme ayarda 80 FPS alıyor,benimki 750 olduğuna göre 60 falan alırım değil mi?
2-benim işlemcim İ3-3220,3470 arasında ne kadar fark var?

Hocam 750 ile 750 Ti arasında ortalama olarak 5-20 FPS arasında fark var fakat kesin bir FPS değeri veremem. En iyisi sizin deneyip test etmeniz. Ayrıca videoda kullanılan işlemci i5 3470. sizinkinin i3 3220 olması da yine gözle görülür bir FPS düşüşüne yol açacaktır fakat dediğim gibi kesin bir FPS değeri veremeyeceğime göre sizin indirip test etmeniz daha mantıklı olacaktır.

1-hocam yakında 3770 alacağım.
2-GTX 750'yi HD 3000 ile birleştirsem en azından 5-10 FPS falan etkisi olur mu?
@377154 hocam?

Son düzenleme:
Neyse,hocam 3770 alınca 60+ alırım en azından değil mi?
Hocam öyle bi sistemi test etmediğim için performansı hakkında pek bir bilgim yok. Tek yapabileceğim şey Youtube üzerinde test videoları atmak olur. Sisteminiz şu an hazır değil sanırım. Hazır olunca paketleri yükler denersiniz. Bir şeyin garantisini vermemi istiyorsanız da 900pde Sildurs High paketini 8 chunkda 60 fps oynarsınız diye düşünüyorum. Ayrıca BSL'den bahsetmiştim. İki kat fps alıyorum o pakette. Onu da denersiniz en uygun paketi en uygun ayarı bulup oynarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…