A asafsrt Yoctopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Özellikler: İşletim sistemi: Windows 11 Pro. CPU: Intel Core i5 2450M. GPU: NVIDIA GeForce GT630M 1GB. RAM: 4 GB. SSD: Netac SSD 258 GB. Bir de taşınır HDD: 500GB.
Özellikler: İşletim sistemi: Windows 11 Pro. CPU: Intel Core i5 2450M. GPU: NVIDIA GeForce GT630M 1GB. RAM: 4 GB. SSD: Netac SSD 258 GB. Bir de taşınır HDD: 500GB.
spec_haze Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 RX 6600 Gigabyte a320m-s2h Corsair Vengeance 8x2 3000mhz Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #2 Hocam o sistemin shader kaldırabileceğini pek sanmıyorum ama isterseniz deneyebilirsiniz. Ben kendim complementary shaders kullanıyorum ve öneririm.
Hocam o sistemin shader kaldırabileceğini pek sanmıyorum ama isterseniz deneyebilirsiniz. Ben kendim complementary shaders kullanıyorum ve öneririm.
A asafsrt Yoctopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #3 spec_haze dedi: Hocam o sistemin shader kaldırabileceğini pek sanmıyorum ama isterseniz deneyebilirsiniz. Ben kendim complementary shaders kullanıyorum ve öneririm. Genişletmek için tıkla... Ya İyi Oynuyor Ama İyi Shader Packs Lazım spec_haze dedi: Hocam o sistemin shader kaldırabileceğini pek sanmıyorum ama isterseniz deneyebilirsiniz. Ben kendim complementary shaders kullanıyorum ve öneririm. Genişletmek için tıkla... Kasdırmayacak
spec_haze dedi: Hocam o sistemin shader kaldırabileceğini pek sanmıyorum ama isterseniz deneyebilirsiniz. Ben kendim complementary shaders kullanıyorum ve öneririm. Genişletmek için tıkla... Ya İyi Oynuyor Ama İyi Shader Packs Lazım spec_haze dedi: Hocam o sistemin shader kaldırabileceğini pek sanmıyorum ama isterseniz deneyebilirsiniz. Ben kendim complementary shaders kullanıyorum ve öneririm. Genişletmek için tıkla... Kasdırmayacak
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Ocak 2023 #4 jeezeetblur
spec_haze Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 RX 6600 Gigabyte a320m-s2h Corsair Vengeance 8x2 3000mhz Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #5 asafsrt dedi: Ya İyi Oynuyor Ama İyi Shader Packs Lazım Kasdırmayacak Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri deneyebilirsiniz hocam.
asafsrt dedi: Ya İyi Oynuyor Ama İyi Shader Packs Lazım Kasdırmayacak Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri deneyebilirsiniz hocam.
A asafsrt Yoctopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #6 spec_haze dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri deneyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sağolun Hocam Kısacı dedi: jeezeetblur Genişletmek için tıkla... Sağol Hocam
spec_haze dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri deneyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sağolun Hocam Kısacı dedi: jeezeetblur Genişletmek için tıkla... Sağol Hocam
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Ocak 2023 #7 asafsrt dedi: Sağolun Hocam Sağol Hocam Genişletmek için tıkla... 2.0 olmasına dikkat et bu versiyonda her detayı daha iyi ayarlayabilirsin.
asafsrt dedi: Sağolun Hocam Sağol Hocam Genişletmek için tıkla... 2.0 olmasına dikkat et bu versiyonda her detayı daha iyi ayarlayabilirsin.