Arkadaşlar Minecraft'ta 1.12.2'nin üstündeki sürümlere giremiyorum. Hata veriyor. Loading... deyip bekletiyor. Ve bunun gibi sorunlarla baş başa kalıyorum. Java sürümüm Java 8'in en güncel sürümü. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar Minecraft'ta 1.12.2'nin üstündeki sürümlere giremiyorum. Hata veriyor. Loading... Deyip bekletiyor. Ve bunun gibi sorunlarla baş başa kalıyorum. Java sürümüm Java 8'in en güncel sürümü. Ne yapabilirim?
Hocam korsanda yaşanıyorsa maalesef tek korsan olarak oynadığım oyun Minecraft. Peki nasıl düzeltebilirim hocam? Ayrıca 220 TL m olsa anında alırdım ben de pek korsan destekçisi değilim. Lütfen linçlemeyin.
Hocam korsanda yaşanıyorsa maalesef tek korsan olarak oynadığım oyun Minecraft. Peki nasıl düzeltebilirim hocam? Ayrıca 220 TL m olsa anında alırdım ben de pek korsan destekçisi değilim. Lütfen linçlemeyin.