Minecraft 1.12.2 üstü açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 7

ahmet tglk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Minecraft'ta 1.12.2'nin üstündeki sürümlere giremiyorum. Hata veriyor. Loading... deyip bekletiyor. Ve bunun gibi sorunlarla baş başa kalıyorum. Java sürümüm Java 8'in en güncel sürümü. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Minecraft'ta 1.12.2'nin üstündeki sürümlere giremiyorum. Hata veriyor. Loading... Deyip bekletiyor. Ve bunun gibi sorunlarla baş başa kalıyorum. Java sürümüm Java 8'in en güncel sürümü. Ne yapabilirim?

Oyun orijinal mi?

Genelde korsan sürümde oluyor bu durum. Orijinal mi oyun?

Hocam korsanda yaşanıyorsa maalesef tek korsan olarak oynadığım oyun Minecraft. Peki nasıl düzeltebilirim hocam? Ayrıca 220 TL m olsa anında alırdım ben de pek korsan destekçisi değilim. Lütfen linçlemeyin.
TLauncher'da oluyor bu. Eski PC'mde de açılmıyordu. Fakat yeni PC'mde açılıyor. Nedeni sanırım bilgisayarın gücü ile alakalı.

Hocam ben Tlauncher kullanmıyorum.

Hocam korsanda yaşanıyorsa maalesef tek korsan olarak oynadığım oyun Minecraft. Peki nasıl düzeltebilirim hocam? Ayrıca 220 TL m olsa anında alırdım ben de pek korsan destekçisi değilim. Lütfen linçlemeyin.

Kusura bakmayın hocam, korsana destek vermiyoruz. Sorunsuz şekilde oynamak isterseniz buradan indirebilirsiniz: Resmi site

Artı -1 Eksi

Oyun satan sitelerden 10-20TL'ye alabilirsin. Ör;

Sorununun bir çözümü yok maalesef. Oyun korsan olduğundan dolayı üst versiyonlar da oynayamıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı