zRex
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- | MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
En aşağıyı okur musunuz (videonun da altındakini)
1.12.2 mustard virus by Forglabs'in mod paketinden alıntı yapılmıştır + üzerine güzel modlar eklenip remasterlanmıştır (en iyisi kesinlikle benim demiyorum siz modu indirip eğlenmenize bakabilirsiniz)
En baştan notumu buraya bırakayım: Mod paketi "dosya nokta co" Technopat'ta engellendiği için buraya atamıyorum ben de size video yoluyla vereceğim "Fast review" videosunu hem izleyebilir hem de açıklamasından ve yorumlarından mod paketine, modlara, resource packlere vesaire ulaşabilirsiniz.
Başlangıç ---> herkese merhaba. Bugün sizlere Minecraft 1.12.2 için bir mod paketi hazırladım ve tanıtacağım (hepsi listede olmayabilir) kendim bizzat denedim aynı önceden yaptığım "Minecraft zombi salgını modu nasıl yapılır?" konusundan sonra o şekilde karmaşık olmayan ve dikkat çekici bir anlatım ile yapmaya çalışacağım. Eğer mod paketinde bir sorun var ise bana bildirin düzelteyim. Şimdiden modu kullanacak arkadaşlara iyi oyunlar dilerim. Ayrıca modların sıralaması ile bir bozuntu olabilir bendeki modların baştan sona (karıştırmam için) listesini vereceğim ve gereksiz olan (library veya oyunu etkileyen ancak pek önemi olmayan veya bilmediğim) şeyleri de çıkartacağım.
Evet modu umarım beğenirsiniz yazarken akıl sağlığımı kaybettim ve boynum tutuldu. Bence çok güzel oldu bir daha da asla yapmam çok zor çünkü hadi bye.
Bu modu indirip hala bilgisayarında barındıran var mı dosya co'dan silinmiş tekrar yükleyeyim.
Mod tekrardan siteye yüklendi haberiniz olsun.
1.12.2 mustard virus by Forglabs'in mod paketinden alıntı yapılmıştır + üzerine güzel modlar eklenip remasterlanmıştır (en iyisi kesinlikle benim demiyorum siz modu indirip eğlenmenize bakabilirsiniz)
En baştan notumu buraya bırakayım: Mod paketi "dosya nokta co" Technopat'ta engellendiği için buraya atamıyorum ben de size video yoluyla vereceğim "Fast review" videosunu hem izleyebilir hem de açıklamasından ve yorumlarından mod paketine, modlara, resource packlere vesaire ulaşabilirsiniz.
Başlangıç ---> herkese merhaba. Bugün sizlere Minecraft 1.12.2 için bir mod paketi hazırladım ve tanıtacağım (hepsi listede olmayabilir) kendim bizzat denedim aynı önceden yaptığım "Minecraft zombi salgını modu nasıl yapılır?" konusundan sonra o şekilde karmaşık olmayan ve dikkat çekici bir anlatım ile yapmaya çalışacağım. Eğer mod paketinde bir sorun var ise bana bildirin düzelteyim. Şimdiden modu kullanacak arkadaşlara iyi oyunlar dilerim. Ayrıca modların sıralaması ile bir bozuntu olabilir bendeki modların baştan sona (karıştırmam için) listesini vereceğim ve gereksiz olan (library veya oyunu etkileyen ancak pek önemi olmayan veya bilmediğim) şeyleri de çıkartacağım.
mifty blocks oyuna 3 tane mod kategorisi ekler bloklar, tabelalar ve bayraklar şeklinde merak ediyor iseniz modu indirip siz de.
Deneyebilirsiniz.
Deneyebilirsiniz.
başlığa all packs yazmamın sebebi macaw's modlarının çoğunun burada olmasından kaynaklı.
Minecraft'a güzel sesler ekler kuş cıvıltısı, gök gürültüsü, yağmur sesi derken Minecraft'ı daha chill bir oyun haline getirir.
oyuna kanlı ay ekler bu sayede bu gece geldiği zaman (Fast Review'de olduğu gibi Chat'ten bildirim geliyor "blood moon is rising" diye bu gece zombiler çok daha fazla doğuyor ve bu gecede uyuyamıyorsunuz "you're not tired enough to sleep" yazısı gelir benim bildiğim kaçmanın tek yolu akşam geldiğinde uyuyabileceğiniz ilk dakika olur ya yatağa spam attığınız süre heh o zamanda uyumanız ya da hiç.
oyuna araç ve birçok mobilya ekler (2 mod ayrıdır) bu sayede zombilerin arasından araçlarla ve motorlarla kaçabilir veya zombi kıyametinde hayalinizdeki evi tasarlayabilirsiniz.
oyuna eşya kemeri ekler bu sayede GTA 5'teki gibi eşya slotlarınız olabilir. (kısmen tam olarak değil de)
oyuna bayağı bir kılıç ve kalkan ekler (2 mod ayrıdır) bu sayede zombilere karşı daha çok yakın dövüş silahınız olur.
oyuna bayağı bir biyom ekler ve bu sayede gidilip keşfedilebilecek daha güzel yerler olur ve bunun sayesinde oyundaki bilindik ve sürekli karşınıza çıkan biyomlardan başka biyomlar görebilirsiniz.
oyuna kamera, keycardlar, sadece sahibinin yüzü ile açılan kapı, demir kapılara bağlantı yapılan ve kod ile açılan kasalar gibi bir sürü özellik ekler ve bu sayede zombilerimi gözetlersiniz ya da zombilerin kapıları kırmasını mı engellersiniz onu ben bilemem.
gelelim o RLCraft'ta başımızın etini yiyip bizi zor durumda bırakan iki moddan birine tough as nails! Bu arkadaş o RLCraft'taki susuzluk ve üşüme barını ekler bu sayede oyun daha zor olur. (diğer mod ise first aid olacak tabii ki başka ne olabilir kafandan iskelet tarafından tek yemekten daha sinir bozucu bir mod olamaz)
oyuna yeni bir yay ve yeni bir arbalet ekler bunun dışında bir sürü ok varyantı ekler bu sayede rakiplerinizi yıldırım ile çarpmaktan dondurmaya, patlatmaktan uçurmaya kadar güzel oklar var. (ayrıca söylemeyi unutmuşum bir Quiver'de ekliyor bu sayede oklarınızı Quiver'in içinde saklayabilirsiniz evet türkçesini unuttum)
oyuna gezginin sırt çantasını ekler ve uyku tulumundan su taşımaya, craft yapmaktan ekstra kazma balta kılıcınızı koymaya veya inanmayacaksınız ama eşya taşımaya ve sırtımıza takmaya (oha ne güzel modmuş lan) imkan sağlıyor.
oyuna bir sürü chest ekler ve bir de favorim olan Dirt chest 9000'i ekler. (bu sayede 1 eşya taşıyabilirsiniz)
sandıkları, evcil hayvanınızı (köpek, kedi, papağan) veya herhangi diğer bir şeyi (modlu eşyaları taşımayın oyun çöker) domuzları, inekleri, koyunları vb. taşımanızı sağlar.
bir sürü eşya ekler modlar kategorisinin neredeyse 3 sayfasını bu arkadaş kaplıyor.
oyuna bir sürü silah eklemenizi sağlar. (ayrıca o eski attachment moduna güncelleme getirip daha kolay yapmışlar)
oyuna zırh, silah, eşya vb. ekler.
oyuna harita modlarından (örnek olarak journey map) daha güzelini ekler bu sayede bir kitabı açıp içinde yerler işaretleyebilir, oralara isim verebilir, ekranınızın %25'ini kaplayan iğrenç modlardan kurtulmuş olursunuz ayrıca waypoint gibi hileleriniz de olmaz.
oyunun gecesini bir kenara atın. Bu mod ile geceleri meşale yok ise iyi şanslar ve zombiler bu geceyi daha korkutucu yapıyor üstüne bir de kanlı ay eklerseniz o ünlü söz "good night, good luck" oluyorsunuz mod incelemesinden "Fast review'den" izleyebilirsiniz.
Evet modu umarım beğenirsiniz yazarken akıl sağlığımı kaybettim ve boynum tutuldu. Bence çok güzel oldu bir daha da asla yapmam çok zor çünkü hadi bye.
Bu modu indirip hala bilgisayarında barındıran var mı dosya co'dan silinmiş tekrar yükleyeyim.
Mod tekrardan siteye yüklendi haberiniz olsun.
Son düzenleme: