B bugraince11 Centipat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2 21 Ağustos 2019 #1 Oyunu launcherden başlattıgımda Java problemi veriyor. Başka bir bilgisayardan denedik aynı hatayı veriyor çözümünü bilen var mı? -Java'yı birçok kez güncelledim düzelmiyor.
Oyunu launcherden başlattıgımda Java problemi veriyor. Başka bir bilgisayardan denedik aynı hatayı veriyor çözümünü bilen var mı? -Java'yı birçok kez güncelledim düzelmiyor.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ağustos 2019 #2 Oyun korsan mi? Artı 0 Eksi
PEŞTEMALLİ ARŞİMET Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 21 Ağustos 2019 #3 Biraz daha eski bir java sürümü ile deneyin. Eski sürümlerde de aynı hatayı veriyor mu? Artı 0 Eksi
furaofficial Centipat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 39 21 Ağustos 2019 #4 Merhaba. %Appdata% ya girip. Minecrfata tıklayıp crash report dosyasını silip tekrar deneyin olmazsa. Minecraft tamamen silip tekrar indirin. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2019 Artı 0 Eksi
Merhaba. %Appdata% ya girip. Minecrfata tıklayıp crash report dosyasını silip tekrar deneyin olmazsa. Minecraft tamamen silip tekrar indirin.
KS KS B bugraince11 Centipat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2 22 Ağustos 2019 #5 PEŞTEMALLİ ARŞİMET dedi: Biraz daha eski bir Java sürümü ile deneyin. Eski sürümlerde de aynı hatayı veriyor mu? Genişletmek için tıkla... 5 Farklı eski sürüm denedim aynı hata devam ediyor. furaofficial dedi: Merhaba. %Appdata% ya girip. Minecrfata tıklayıp crash report dosyasını silip tekrar deneyin olmazsa. Minecrfatı tamamen silip tekrar indirin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
PEŞTEMALLİ ARŞİMET dedi: Biraz daha eski bir Java sürümü ile deneyin. Eski sürümlerde de aynı hatayı veriyor mu? Genişletmek için tıkla... 5 Farklı eski sürüm denedim aynı hata devam ediyor. furaofficial dedi: Merhaba. %Appdata% ya girip. Minecrfata tıklayıp crash report dosyasını silip tekrar deneyin olmazsa. Minecrfatı tamamen silip tekrar indirin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
LastShot61 Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 13 16 Nisan 2020 #6 Bende Böyle Bir Sorun Yaşadım Ve Şöyle Bir Video İle Çözebildim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer Sorunun Bu Video İle Çözülmez İse Bu Link'teki Launcher'ı Kullanmayı Deniyebilirsin. Minecraft - Mc-launcher.com mc-launcher.com Artı 0 Eksi
Bende Böyle Bir Sorun Yaşadım Ve Şöyle Bir Video İle Çözebildim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer Sorunun Bu Video İle Çözülmez İse Bu Link'teki Launcher'ı Kullanmayı Deniyebilirsin. Minecraft - Mc-launcher.com mc-launcher.com