Minecraft 1.14.4 Sürümü İçin Forge Kurulumu

YukiBurka

Hectopat
Forge'u instalter'dan kurmaya çalışırken uzun bir hata veriyor. YouTube'a ne yazacağımı bilemedim. Forge'u manuel olarak nasıl kurabilirim? 1.14.4 sürümü için lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 20190804_213107.jpg
    20190804_213107.jpg
    816,1 KB · Görüntüleme: 329
Öncelikle bu siteye giriyorsun. https://files.minecraftforge.net/
Burada hangi sürümü kullanıyorsan o forge sürümüne sol tıklayıp (sol tarafta) birini seçince yalnızca installer olana tıkla ve dosyayı indir. Dosyayı indirdikten sonra açınca server olana değil diğerine tıkla.
Zaten öyle yapıyordum
1.13 ve üzerini kuramıyorum nedenini çözemedim

Şu insanların yayın yaptığı Twitch programını bilgisayarına kur üyeliğin yoksa üye ol, orada "Modlar" sekmesi altından Minecraft var ona tıkla.
Minecraft'a tıklayınca "Özel Profil Oluştur" sekmesinden rahatlıkla herhangi bir sürümde forge kurup modları yükleyebilirsin.
Yalnız Minecraft orijinal ise kullanabilirsin, lisanssız korsan Minecraft ile çalışmıyor.
Eğer mod listelerinde kurmak istediğin mod henüz eklenmediyse ama sitesinde varsa oradan indir, indirdiğin modu;

Belgeler/Curse/Minecraft/Instances/oluşturduğun ya da indirdiğin mod paketi klasörü/mods
klasörünün içine ekle sorunsuz çalışır.
Ayrıca "Optifine" yine böyle kuruluyor Twitch'de Optifine bulamazsın bu yöntemle ekleyeceksin.

Twitch App: Siteye girince Download kısmından indirebilirsin.

Optifine:

Mod:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı