Berkay selim Femtopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 3 22 Nisan 2021 #1 Merhabalar, ben pack yapıyorum ve 1.14'ün Classic packi çok seviyorum. Hangi sitede bulabilirim?
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #2 Berkay selim dedi: Merhabalar, ben pack yapıyorum ve 1.14'ün Classic packi çok seviyorum. Hangi sitede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük kılıç nedir, 9 yıldır Minecraft oynuyorum büyük kılıç diyr bir şey duymadım. Artı 0 Eksi
Berkay selim dedi: Merhabalar, ben pack yapıyorum ve 1.14'ün Classic packi çok seviyorum. Hangi sitede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük kılıç nedir, 9 yıldır Minecraft oynuyorum büyük kılıç diyr bir şey duymadım.
Sirain Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-3210M 8 GB Ram GT-610M İntel HD Graphics 4000 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim boşuna bakma param yok :( 22 Nisan 2021 #3 Berkay selim dedi: Merhabalar, ben pack yapıyorum ve 1.14'ün Classic packi çok seviyorum. Hangi sitede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Faithful Pack'in büyük kılıçlarını kastettiniz sanırsam. Eğer faydalı olduysam like ya da çözüm işaretlerseniz sevinirim Artı 0 Eksi
Berkay selim dedi: Merhabalar, ben pack yapıyorum ve 1.14'ün Classic packi çok seviyorum. Hangi sitede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Faithful Pack'in büyük kılıçlarını kastettiniz sanırsam. Eğer faydalı olduysam like ya da çözüm işaretlerseniz sevinirim
KS KS Berkay selim Femtopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 3 22 Nisan 2021 #4 Aga neden yapayım ki atmadın. 1.14'ün normal packini istedim ya zor mu? titanss dedi: Büyük kılıç nedir, 9 yıldır Minecraft oynuyorum büyük kılıç diyr bir şey duymadım. Genişletmek için tıkla... 1.14 normal pack 1.8 için. Anladın mı? Anladın mı? Artı 0 Eksi
Aga neden yapayım ki atmadın. 1.14'ün normal packini istedim ya zor mu? titanss dedi: Büyük kılıç nedir, 9 yıldır Minecraft oynuyorum büyük kılıç diyr bir şey duymadım. Genişletmek için tıkla... 1.14 normal pack 1.8 için. Anladın mı? Anladın mı?
Sirain Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-3210M 8 GB Ram GT-610M İntel HD Graphics 4000 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim boşuna bakma param yok :( 22 Nisan 2021 #5 Berkay selim dedi: Aga neden yapayımki atmadın 1.14'ün normal packini istedim ya zor mu? 1.14 normal pack 1.8 için. Anladın mı? Genişletmek için tıkla... Classic 1.14 packi diyebilirdin uzun kılıç deyince yanlış anlaşılıyor. Artı 0 Eksi
Berkay selim dedi: Aga neden yapayımki atmadın 1.14'ün normal packini istedim ya zor mu? 1.14 normal pack 1.8 için. Anladın mı? Genişletmek için tıkla... Classic 1.14 packi diyebilirdin uzun kılıç deyince yanlış anlaşılıyor.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #6 Yoo o anlamda değil Artı 0 Eksi
KS KS Berkay selim Femtopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 3 28 Nisan 2021 #7 Sirain dedi: Classic 1.14 packi diyebilirdin uzun kılıç deyince yanlış anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi hata bende öyle mi? Al. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim buldum. Artı 0 Eksi
Sirain dedi: Classic 1.14 packi diyebilirdin uzun kılıç deyince yanlış anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi hata bende öyle mi? Al. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim buldum.