Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #11 ReznooW dedi: RTX açsan daha fazla FPS alırsın daha güzel grafik olur. Genişletmek için tıkla... Keşke Java sürümünde açabilsek.
ReznooW dedi: RTX açsan daha fazla FPS alırsın daha güzel grafik olur. Genişletmek için tıkla... Keşke Java sürümünde açabilsek.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Ocak 2021 #12 Ashokano dedi: Keşke Java sürümünde açabilsek. Genişletmek için tıkla... Java sürümünde FPS sorunları var açılsa daha da FPS düşer.
Ashokano dedi: Keşke Java sürümünde açabilsek. Genişletmek için tıkla... Java sürümünde FPS sorunları var açılsa daha da FPS düşer.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 28 Ocak 2021 #13 Ashokano dedi: Keşke Java sürümünde açabilsek. Genişletmek için tıkla... Java dilinde yazıldığı için shaderlara mahkumuz
Ashokano dedi: Keşke Java sürümünde açabilsek. Genişletmek için tıkla... Java dilinde yazıldığı için shaderlara mahkumuz
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 28 Ocak 2021 #14 Eric dedi: Tüm versiyonlarla uyumlu mu? Google'a yazınca direkt indirme butonu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... 1.14.4 için tasarlandı ama 1.15.2'de de çalıştırmıştım, Sonic Ether'ın kendi sitesinden indireceksiniz.
Eric dedi: Tüm versiyonlarla uyumlu mu? Google'a yazınca direkt indirme butonu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... 1.14.4 için tasarlandı ama 1.15.2'de de çalıştırmıştım, Sonic Ether'ın kendi sitesinden indireceksiniz.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #15 ReznooW dedi: Java sürümünde FPS sorunları var açılsa daha da FPS düşer. Genişletmek için tıkla... Saçmalık yani, Cyberpunkı ultra ayarda rahatça oynayabilirken Minecraft da shader açınca oynayamıyorum...
ReznooW dedi: Java sürümünde FPS sorunları var açılsa daha da FPS düşer. Genişletmek için tıkla... Saçmalık yani, Cyberpunkı ultra ayarda rahatça oynayabilirken Minecraft da shader açınca oynayamıyorum...