Çözüldü Minecraft 1.16.2 sürümünde wither oluşturulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Lynchbe

Decapat
Daha fazla  
Minecraft 1.16.2'de hardcore zorlukta Survival modunda oynarken 3 tane wither iskelet kafasıyla wither oluşturmaya çalışıyorum ancak olmuyor. Nedenini bilen var mı veya ben patch notlarını eksik mi okudum?

2020-11-30_15.57.44.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir tane ruh kumunun altında çimen var o yüzden spawnlanmıyor. Onu kırarsanız oluşur.
Bir tane ruh kumunun altında çimen var o yüzden spawnlanmıyor. Onu kırarsanız oluşur.

Dediğin doğruymuş da Survival modda ilk kez kesmeye çalışacaktım yanında durup patlama hasarından tek yemeseydim. Patlama hasarı olduğunu yeni öğrendim, hatalardan ders çıkarmak gerek tabii xd (harcadığım bütün vaktime acıyorum.)

Dediğin doğruymuş da Survival modda ilk kez kesmeye çalışacaktım yanında durup patlama hasarından tek yemeseydim. Patlama hasarı olduğunu yeni öğrendim, hatalardan ders çıkarmak gerek tabii xd (harcadığım bütün vaktime acıyorum.)
Cevabımı beğendiyseniz en iyi cevap işaretleyebilirsiniz. Ayrıca witherı kesmenin en iyi yolu End portalından geçip çıkış portalının altında witherı spawnlamak. Bedrockı kıramadıklarından dolayı kaçamıyorlar da. Kolayca kesersiniz öyle.

Cevabımı beğendiyseniz en iyi cevap işaretleyebilirsiniz. Ayrıca witherı kesmenin en iyi yolu End portalından geçip çıkış portalının altında witherı spawnlamak. Bedrockı kıramadıklarından dolayı kaçamıyorlar da. Kolayca kesersiniz öyle.
Tavsiyen için sağ ol. Hardcore zorluktaydı oyun, bu tecrübeden sonra uzun süre survival oynayacağımı zannetmiyorum xd.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı