Java kurulu mu acaba OpenGL hatası genelde PC'nizde sanal sunucu kurulu olduğu zaman oluyor. BlueStacks veya GameLoop gibi programlar bunu tetikleyen başlıca sebeplerden diyebilirim bende bu hatayı almaktaydım. Bu programları kaldırarak sorunu çözdüm. Bir diğer olay Windows Update güncelleştirmelerini yapmanız.
Java kurulu mu acaba OpenGL hatası genelde PC'nizde sanal sunucu kurulu olduğu zaman oluyor BlueStacks veya GameLoop gibi programlar bunu tetikleyen başlıca sebeplerden diyebilirim bende bu hatayı almaktaydım bu programları kaldırarak sorunu çözdüm bir diğer olay Windows Update güncelleştirmelerini yapmat.
Hocam ekran kartı olmadan 1.20 açmayı nasıl düşündünüz biraz merak etmedim değil. Ekran kartı harici yani anakartın ekran kartı olmalı şöyle bakıp yazar mısın? Aygıt Yöneticisi'ni aç oradan görüntü bağdaştırıcılarını açıp ekran görüntüsü atar mısın?
Hocam ekran kartı olmadan 1.20 açmayı nasıl düşündünüz biraz merak etmedim değil. Ekran kartı harici yani anakartın ekran kartı olmalı şöyle bakıp yazar mısın? Aygıt Yöneticisi'ni aç oradan görüntü bağdaştırıcılarını açıp ekran görüntüsü atar mısın?
Minecraft işlemci çok harcayan bir oyun değil ekran kartını daha ağırlıklı kullanıyor ek olarak da OpenGL hatası ekran kartlarıyla alakalı işlemciyle alakası yok.