ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, ben köydeki deli köylüyü zombi yapıp kurtardım ama köylü düzelince yine deli olarak kaldı. Ben deli olduğu için iş veremiyorum, bu deli köylüye iş vermenin bir yolu var mı yoksa hep deli olarak kalıp iş alamayacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Arkadaşlar, ben köydeki deli köylüyü zombi yapıp kurtardım ama köylü düzelince yine deli olarak kaldı. Ben deli olduğu için iş veremiyorum, bu deli köylüye iş vermenin bir yolu var mı yoksa hep deli olarak kalıp iş alamayacak mı?
iPhone 14 Pro Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #2 Hangi işi vermek istiyorsunuz? Farmer istiyorsanız önüne composter koyun mesela işi almazsa composterı kırıp geri koyun işi alana kadar tekrarlayın. Artı 0 Eksi
Hangi işi vermek istiyorsunuz? Farmer istiyorsanız önüne composter koyun mesela işi almazsa composterı kırıp geri koyun işi alana kadar tekrarlayın.
KS KS ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #3 iPhone 14 Pro dedi: Hangi işi vermek istiyorsunuz? Farmer istiyorsanız önüne composter koyun mesela işi almazsa composterı kırıp geri koyun işi alana kadar tekrarlayın. Genişletmek için tıkla... Alet Ustası, yani kazma falan satan. Kırıp şey yapmayı biliyorum, 4 köylüm var şu an. Fakat alet ustam yok ve başka köylümde yok, bu köylü de deli, iş verebiliyor mu buna yoksa hep deli mi kalacak? Artı 0 Eksi
iPhone 14 Pro dedi: Hangi işi vermek istiyorsunuz? Farmer istiyorsanız önüne composter koyun mesela işi almazsa composterı kırıp geri koyun işi alana kadar tekrarlayın. Genişletmek için tıkla... Alet Ustası, yani kazma falan satan. Kırıp şey yapmayı biliyorum, 4 köylüm var şu an. Fakat alet ustam yok ve başka köylümde yok, bu köylü de deli, iş verebiliyor mu buna yoksa hep deli mi kalacak?
iPhone 14 Pro Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #4 O zaman önüne zımpara taşı koymanız lazım. Yani bu: Tarifi: Deli köylü dediğiniz tam olarak nedir? Artı 0 Eksi
KS KS ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #5 iPhone 14 Pro dedi: O zaman önüne zımpara taşı koymanız lazım. Yani bu: Eki Görüntüle 1047517 Tarifi:Eki Görüntüle 1047518Eki Görüntüle 1047517 Genişletmek için tıkla... Hocam köylü deli. Yani iş almıyor, bunun iş almasını sağlayacak bir yol var mı? Hem alet ustası yapmak için demirci masası gerekiyor. Bileme taşı silahtar yapar, o da kazma değil, balta kılıç satması sağlar... Artı 0 Eksi
iPhone 14 Pro dedi: O zaman önüne zımpara taşı koymanız lazım. Yani bu: Eki Görüntüle 1047517 Tarifi:Eki Görüntüle 1047518Eki Görüntüle 1047517 Genişletmek için tıkla... Hocam köylü deli. Yani iş almıyor, bunun iş almasını sağlayacak bir yol var mı? Hem alet ustası yapmak için demirci masası gerekiyor. Bileme taşı silahtar yapar, o da kazma değil, balta kılıç satması sağlar...
iPhone 14 Pro Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #6 Şimdi hatırladım böyle kafası biraz daha kare ona iş verilemiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #7 iPhone 14 Pro dedi: Şimdi hatırladım böyle kafası biraz daha kare ona iş verilemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Buna; İş vermenin yolu var mı? Artı 0 Eksi
iPhone 14 Pro dedi: Şimdi hatırladım böyle kafası biraz daha kare ona iş verilemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Buna; İş vermenin yolu var mı?
iPhone 14 Pro Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #8 ThİsFeEdBaCk dedi: Buna; Eki Görüntüle 1047523 İş vermenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Normal köylü bu, yazdığım şekilde verebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
ThİsFeEdBaCk dedi: Buna; Eki Görüntüle 1047523 İş vermenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Normal köylü bu, yazdığım şekilde verebilirsiniz.
KS KS ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #9 iPhone 14 Pro dedi: Normal köylü bu, yazdığım şekilde verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyorum... Yazarım deneyince Artı 0 Eksi
iPhone 14 Pro dedi: Normal köylü bu, yazdığım şekilde verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyorum... Yazarım deneyince
iPhone 14 Pro Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #10 Pardon biraz yorgundum yanlış bilgi vermişim buna hiçbir şekilde iş verilmiyor deli gibi geziyor ortada boş boş. Artı 0 Eksi
Pardon biraz yorgundum yanlış bilgi vermişim buna hiçbir şekilde iş verilmiyor deli gibi geziyor ortada boş boş.