ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, ben köydeki deli köylüyü zombi yapıp kurtardım ama köylü düzelince yine deli olarak kaldı. Ben deli olduğu için iş veremiyorum, bu deli köylüye iş vermenin bir yolu var mı yoksa hep deli olarak kalıp iş alamayacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Arkadaşlar, ben köydeki deli köylüyü zombi yapıp kurtardım ama köylü düzelince yine deli olarak kaldı. Ben deli olduğu için iş veremiyorum, bu deli köylüye iş vermenin bir yolu var mı yoksa hep deli olarak kalıp iş alamayacak mı?
mirabs Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #11 iPhone 14 Pro dedi: Pardon biraz yorgundum yanlış bilgi vermişim buna hiçbir şekilde iş verilmiyor deli gibi geziyor ortada boş boş. Genişletmek için tıkla... o yüzden deliya Artı 0 Eksi
iPhone 14 Pro dedi: Pardon biraz yorgundum yanlış bilgi vermişim buna hiçbir şekilde iş verilmiyor deli gibi geziyor ortada boş boş. Genişletmek için tıkla... o yüzden deliya