Recep14b2 Centipat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Serverin .bat dosyası açılırken aşağıdaki şekilde hata veriyor. Dosya Ekleri Yeni Metin Belgesi.txt 4,1 KB · Görüntüleme: 85 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2023
Eren AYTEKİN Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 545 Çözümler 4 29 Ocak 2023 #2 Merhaba klasörünüz salt okunur değil dimi. Birde bat dosyasını Yönetici olarak çalıştırıyorsanız normal çalıştırın. Artı 0 Eksi
Merhaba klasörünüz salt okunur değil dimi. Birde bat dosyasını Yönetici olarak çalıştırıyorsanız normal çalıştırın.
KS KS Recep14b2 Centipat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 Eren AYTEKİN dedi: Merhaba klasörünüz salt okunur değil dimi. Birde bat dosyasını Yönetici olarak çalıştırıyorsanız normal çalıştırın. Genişletmek için tıkla... klasör salt okunur mu değilmi bilmiyorum ama .bat ı normal çalıştırıyordum şuanda başka modpaketi kullanmaya karar verdim bide konuyu kapatmak gibi birşey varsa nereden yapıyoruz Artı 0 Eksi
Eren AYTEKİN dedi: Merhaba klasörünüz salt okunur değil dimi. Birde bat dosyasını Yönetici olarak çalıştırıyorsanız normal çalıştırın. Genişletmek için tıkla... klasör salt okunur mu değilmi bilmiyorum ama .bat ı normal çalıştırıyordum şuanda başka modpaketi kullanmaya karar verdim bide konuyu kapatmak gibi birşey varsa nereden yapıyoruz