Minecraft 1.16.5 için Survival'ya da işe yarar mod önerisi

Mİ10.hype

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-r0046nt
RTX 4050 Laptop 16GB Ram
i5-13500H
Başlıkta yazdığı gibi güzel mod varsa söyleme imkanınız var mı?
Bir de ZIP'li modlar nasıl kurulur bilmiyorum eğer mod paylaşırsanız nasıl kurulduğunuda söylerseniz sevinirim.
(Başlık, yazı vb. şeyler yazmakta berbatım bu yüzden moderatör abi/abla düzelt yanlışlarımı ama konumu silme)

Modlar eğer performans sorunu yaşatırsa şunu kullanabilirsiniz 10fps droplu oynarken 60fps dropsuz oynamaya başladım.

Hocam modu bilmemde .ziplerin içinde eğer ayrı bi klasör varsa ve içinde birkaç tane ayrı klasör varsa onu atın direkt. He yok direkt dosyalar varsa CTRL + A ve CTRL + C yapın. Sonra bi klasör açın. Klasörün içinede CTRL + V yapın.

Mod olarak tavsiye veremem ama kendi modlarımı göstereyim.

Modları kendim arayıp buluyorum. Hatta fikir olsun diye bu gibi kanalların vidyolarını izleyip aralarından seçiyorum. CurseForge sitesinden indirebilirsin. Bir modu kurarken başka modları da yüklemen gerekebiliyor çalışması için.

Bu bölümden onları da bulup yükleyebilirsin. Kurulum için indirdiğin modları buraya

Yüklemen gerekiyor. Bütün bunların çalışması için de tabii ki oynayacağın sürümü Forge ile çalıştırman gerekiyor. Oynayacağın sürüme uygun olan Forge'u internetten indirip ".Minecraft" içersindeki versions dosyasına atman gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Versions'a attıktan sonra bir kere Java olarak çalıştır ve kurulumunu yap.

Dosya Ekleri

• 1726763252009.png
    39,8 KB · Görüntüleme: 27

Modların çoğu tam benim istediğim tarzdan çok sağ ol.

Bütün modlarınızı tek seferde atma imkanınız var mı?
1.20.1 geçeceğim muhtemelen.

@Rexie hocam?

Son düzenleme:
Bütün modları tek seferde atmak derken ne demek istiyorsun? Modları dosya halinde mi buraya yükleyeyim?

Bütün modları tek seferde atmak derken ne demek istiyorsun? Modları dosya halinde mi buraya yükleyeyim?

Evet neredeyse hepsi benim istediğim tarzdan modlar.

Ve bir şey fark ettim yungs modlarını hangi şeye kursam her türlü error veriyor.
Forge Fabric neoforge fark etmiyor neden?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…