Minecraft 1.16.5 mod önerisi ve FPS Boost modu

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
İ5 10400H
16 GB RAM
256GB SSD
1 TB SSD
Herkese merhaba, arkadaşlar elimde Monster Abra v5.15 oyuncu laptopu var GTX 1650 16 GB RAM i5 10. nesil var. Bir YouTube kanalım var Minecraft videoları olsun, Forager videoları falan olsun onları çekiyordum ama hem üniversite sınavına hazırlandığım için hem de belli başlı sağlık sorunlarından ötürü ara vermek zorunda kaldım. Fakat üniversiteye geçmeden önce biraz video stoklamak istiyorum. Evde boş vakitlerimde Minecraft videoları çekip iyi kötü bir video stokum olsun istiyorum malum üniversitede de düzen kurana kadar video çekemicem, ondan dolayı böyle bir fikrim var. Fakat sistemim o kadar iyi olmadığı için ve 5-6 ay da böyle kalacağı için fazlasıyla FPS modu indirmem gerekiyor bana hangi modları kurabilirim birbiri ile uyumlu çalışan modları söylerseniz çok mutlu olurum. Ekstra olarak da 1.16.5 için güzel mod varsa aklınızda olan onlara da bir göz atabilirim.

İlk olarak Minecraft'ı ekran kartıyla başlat.
video bu videoda var ama biraz fazla uzun atlayarak yap.
OptiFine Sodium gibi modlar FPS artırır oyuna 6 8 GB arası RAM ver.

Minecraft modlarından anlamam ama önerim var, kayıt programı olarak OBS kullanıyorsanız FPS düşürür; NVIDIA Shadow Play ile kayıt daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı