Minecraft 1.16.5. Mod Paketim Yayında!

İndireceğim hocam en kısa zamanda multiplayer desteği gelme dileği ile.

İndireceğim hocam en kısa zamanda multiplayer desteği gelme dileği ile.
Hocam aslında attığım mod paketi teknik olarak multiplayerda da çalışmalı. Ancak Aternos üzerinden denemesini yaptığımızda 2 kişiyle 2.5 saatlik oynayışın ardından Java yığın önyükleme hatası aldık. (Tek kişide değil, sunucuda bu problem ortaya çıktı.) Aternos'ta sorunsuz oynayabilmek için modların bazılarını kısıtlamam/azaltmam gerekiyor.
Dediğim gibi, mod paketini sürekli güncel tutmaya çalışacağım. Multiplayer içinse hala denemeler yapıyorum.

Hocam ben hala yapamadım yardım eder misiniz? Oynamayı çok istiyorum gerçekten.

Hocam ben hala yapamadım yardım eder misiniz? Oynamayı çok istiyorum gerçekten.
Hocam mesajlarınızı yeni gördüm, kusura bakmayın. Anladığım kadarıyla Forge'u rar şeklinde indirmişsiniz. Jar olarak inmesi gerekiyordu. Java indirip kurduğunuzdab emin olduktan sonra adımları tekrardan yapın. Eğer sorun çözülmezse Discord: Gordrhain#7172 üzerinden size yardımcı olurum (yarın meşgulüm, ertesi günden itibaren yardımcı olabilirim.)

Hocam .jar olarak iniyor ama yine RAR görünümünde nasıl yapacağım anlamadım. Mods ve Config klasörlerini attım dediğiniz gibi ama forge işini yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…