GargoyleTR Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 YouTube'da baktım ama bu konu hakkında video çeken Türk yok. Bu sürümün PvP'sinde nasıl gelişebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
YouTube'da baktım ama bu konu hakkında video çeken Türk yok. Bu sürümün PvP'sinde nasıl gelişebilirim?
F0X Hectopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Mart 2022 #2 PvP sunucularina girip pratik yaparak, video izleyerek olacak şey degil tabiikide. Ayrica kendi fikrimi soyleyeyim; PvP de gelistikce oyunun Survival modu oyuncak gibi olmaya basliyor, daha az korkunc oluyor ve ister istemez zevki azaliyor.
PvP sunucularina girip pratik yaparak, video izleyerek olacak şey degil tabiikide. Ayrica kendi fikrimi soyleyeyim; PvP de gelistikce oyunun Survival modu oyuncak gibi olmaya basliyor, daha az korkunc oluyor ve ister istemez zevki azaliyor.
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #3 GargoyleTR dedi: YouTube'da baktım ama bu konu hakkında video çeken Türk yok. Bu sürümün PvP'sinde nasıl gelişebilirim? Genişletmek için tıkla... Kalkan ve baltada uzmanlaşman lazım PvP sunucularında pratik yap 2-3 hafta sonunda iyileşmeyi hissedeceksin.
GargoyleTR dedi: YouTube'da baktım ama bu konu hakkında video çeken Türk yok. Bu sürümün PvP'sinde nasıl gelişebilirim? Genişletmek için tıkla... Kalkan ve baltada uzmanlaşman lazım PvP sunucularında pratik yap 2-3 hafta sonunda iyileşmeyi hissedeceksin.
azizefe06 Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #4 Biliyorum bayağı geç yazıyorum hayatsız biriyim herkes benimle dalga geçiyor sanal ve realde PvP sunucu önerisi ve texturepack var mı?
Biliyorum bayağı geç yazıyorum hayatsız biriyim herkes benimle dalga geçiyor sanal ve realde PvP sunucu önerisi ve texturepack var mı?