Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Nisan 2023 #1 Yaptığım XP farmı çalışmıyor, nasıl düzeltirim? Sürprizbozan: Dünya Yeni Dünya - Google Drive drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2023
Yaptığım XP farmı çalışmıyor, nasıl düzeltirim? Sürprizbozan: Dünya Yeni Dünya - Google Drive drive.google.com
esharx Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 164 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #2 Jynaris dedi: Yaptığım XP farmı çalışmıyor, nasıl düzeltirim? Sürprizbozan: Dünya Yeni Dünya - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Spawnerdan yaptıysan kenarındaki blokları kazmayı dene bence Artı 0 Eksi
Jynaris dedi: Yaptığım XP farmı çalışmıyor, nasıl düzeltirim? Sürprizbozan: Dünya Yeni Dünya - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Spawnerdan yaptıysan kenarındaki blokları kazmayı dene bence
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 bedrock versiyonunda oynuyorsanız java farmları çalışmayabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Nisan 2023 #4 ahmet can balcı dedi: Bedrock versiyonunda oynuyorsanız Java farmları çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Java oynuyorum. esharx dedi: Spawnerdan yaptıysan kenarındaki blokları kazmayı dene bence Genişletmek için tıkla... Hayır spawner kullanmadım. Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: Bedrock versiyonunda oynuyorsanız Java farmları çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Java oynuyorum. esharx dedi: Spawnerdan yaptıysan kenarındaki blokları kazmayı dene bence Genişletmek için tıkla... Hayır spawner kullanmadım.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #5 Jynaris dedi: Java oynuyorum. Hayır spawner kullanmadım. Genişletmek için tıkla... yaptığın xp farmının yakınında canavarların doğabileceği bir yer olmaması gerekir. etrafta canavar doğuyorsa orayı ışıklandırmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Jynaris dedi: Java oynuyorum. Hayır spawner kullanmadım. Genişletmek için tıkla... yaptığın xp farmının yakınında canavarların doğabileceği bir yer olmaması gerekir. etrafta canavar doğuyorsa orayı ışıklandırmayı deneyebilirsin.
esharx Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 164 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #6 xp farmı nasıl yapılıyor la ben spawnerlardan kesiliyor sanıyom. spawner bulamayınca da gece dışarıda canavar avlıyom. Artı 0 Eksi
xp farmı nasıl yapılıyor la ben spawnerlardan kesiliyor sanıyom. spawner bulamayınca da gece dışarıda canavar avlıyom.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #7 esharx dedi: xp farmı nasıl yapılıyor la ben spawnerlardan kesiliyor sanıyom. spawner bulamayınca da gece dışarıda canavar avlıyom. Genişletmek için tıkla... end'de yapılan enderman farm en etkili olanıdır hocam. Artı 0 Eksi
esharx dedi: xp farmı nasıl yapılıyor la ben spawnerlardan kesiliyor sanıyom. spawner bulamayınca da gece dışarıda canavar avlıyom. Genişletmek için tıkla... end'de yapılan enderman farm en etkili olanıdır hocam.
esharx Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 164 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #8 ahmet can balcı dedi: end'de yapılan enderman farm en etkili olanıdır hocam. Genişletmek için tıkla... end e gidene kadar ölüyoz hocam zırhlara büyü lazım Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: end'de yapılan enderman farm en etkili olanıdır hocam. Genişletmek için tıkla... end e gidene kadar ölüyoz hocam zırhlara büyü lazım