yasin pala Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #1 Eskiden spawn bölgesine yapılan farmların çoğunluğu çalışıyordu fakat 1.18 simülasyon uzaklığı falan geldi ya spawna demir farmı yapsam çalışır mı?
Eskiden spawn bölgesine yapılan farmların çoğunluğu çalışıyordu fakat 1.18 simülasyon uzaklığı falan geldi ya spawna demir farmı yapsam çalışır mı?
VuruldunCikk Kilopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 339 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #2 Çalışır
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 yasin pala dedi: Eskiden spawn bölgesine yapılan farmların çoğunluğu çalışıyordu fakat 1.18 simülasyon uzaklığı falan geldi ya spawna demir farmı yapsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Onu en dibe çekmediğiniz sürece çalışır diye biliyorum ben
yasin pala dedi: Eskiden spawn bölgesine yapılan farmların çoğunluğu çalışıyordu fakat 1.18 simülasyon uzaklığı falan geldi ya spawna demir farmı yapsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Onu en dibe çekmediğiniz sürece çalışır diye biliyorum ben