sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 20 Mayıs 2022 #1 Arkadaşımla 2 kişi 1.18'de Aternos ile sunucu kurup Survival oynayacağız. Oyunu eğlenceli işlevsel hale getirecek pluginler var mıdır bildiğiniz?
Arkadaşımla 2 kişi 1.18'de Aternos ile sunucu kurup Survival oynayacağız. Oyunu eğlenceli işlevsel hale getirecek pluginler var mıdır bildiğiniz?
ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #2 Chest komudu, veinminer ekleyin oynayışı kolaylaştırır bir de skin komudu ekleyip eğlenebilirsiniz.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 20 Mayıs 2022 #3 Merdivene oturma plugini var. Sizlere sorun olmazsa ben de gelebilir miyim?
Y_Arashi Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #4 sentiusz dedi: Arkadaşımla 2 kişi 1.18'de Aternos ile sunucu kurup Survival oynayacağız. Oyunu eğlenceli işlevsel hale getirecek pluginler var mıdır bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Simple tpa. Clearlagg. Skinrestorer. Bu üçüde oyunun tadını bozmayacak eğlenceli pluginlerdir.
sentiusz dedi: Arkadaşımla 2 kişi 1.18'de Aternos ile sunucu kurup Survival oynayacağız. Oyunu eğlenceli işlevsel hale getirecek pluginler var mıdır bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Simple tpa. Clearlagg. Skinrestorer. Bu üçüde oyunun tadını bozmayacak eğlenceli pluginlerdir.
MXGINAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 101 Çözümler 2 Yer Vizima, Temerya 20 Mayıs 2022 #5 FarmProtect diye bir plugin vardı galiba biri tarlanın üzerinden geçince tarla toprak olmuyordu.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 20 Mayıs 2022 #6 Glarious0 dedi: Merdivene oturma plugini var. Sizlere sorun olmazsa ben de gelebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Kusura bakmayın hocam, arkadaşım yıllardır yakın bir arkadaşım. Birkaç arkadaşın da gelip gelmemesini sordum ona, istemedi. ns sec dedi: Chest komudu, veinminer ekleyin oynayışı kolaylaştırır bir de skin komudu ekleyip eğlenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Veinminer ne işe yaramakta acaba? MXGINAS dedi: FarmProtect diye bir plugin vardı galiba biri tarlanın üzerinden geçince tarla toprak olmuyordu. Genişletmek için tıkla... FarmProtect'in 1.18'e uyumlu sürümünü bulamadım maalesef.
Glarious0 dedi: Merdivene oturma plugini var. Sizlere sorun olmazsa ben de gelebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Kusura bakmayın hocam, arkadaşım yıllardır yakın bir arkadaşım. Birkaç arkadaşın da gelip gelmemesini sordum ona, istemedi. ns sec dedi: Chest komudu, veinminer ekleyin oynayışı kolaylaştırır bir de skin komudu ekleyip eğlenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Veinminer ne işe yaramakta acaba? MXGINAS dedi: FarmProtect diye bir plugin vardı galiba biri tarlanın üzerinden geçince tarla toprak olmuyordu. Genişletmek için tıkla... FarmProtect'in 1.18'e uyumlu sürümünü bulamadım maalesef.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 20 Mayıs 2022 #7 sentiusz dedi: Sağolun hocam. Kusura bakmayın hocam, arkadaşım yıllardır yakın bir arkadaşım. Birkaç arkadaşın da gelip gelmemesini sordum ona, istemedi. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok iyi eğlenceler
sentiusz dedi: Sağolun hocam. Kusura bakmayın hocam, arkadaşım yıllardır yakın bir arkadaşım. Birkaç arkadaşın da gelip gelmemesini sordum ona, istemedi. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok iyi eğlenceler
ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #8 ns sec dedi: Chest komudu, veinminer ekleyin oynayışı kolaylaştırır bir de skin komudu ekleyip eğlenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pek dikkatli yazamamıştım orada pluginler şunlar: Chest GUI veinminer skinsrestorer bulamayabilirsiniz diye yazdım.
ns sec dedi: Chest komudu, veinminer ekleyin oynayışı kolaylaştırır bir de skin komudu ekleyip eğlenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pek dikkatli yazamamıştım orada pluginler şunlar: Chest GUI veinminer skinsrestorer bulamayabilirsiniz diye yazdım.
U ukivin Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 89 29 Kasım 2024 #9 Glarious0 dedi: Merdivene oturma plugini var. sizlere sorun olmazsa ben de gelebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gel dooosutm bizimle oyna.
Glarious0 dedi: Merdivene oturma plugini var. sizlere sorun olmazsa ben de gelebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gel dooosutm bizimle oyna.