Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.311 Çözümler 12 29 Ağustos 2022 #1 Bilgisayarım iyi değil o yüzden fazla kastırmayacak shader istiyorum. Shaderda yapraklar sallansın, su güzel gözüksün yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
Bilgisayarım iyi değil o yüzden fazla kastırmayacak shader istiyorum. Shaderda yapraklar sallansın, su güzel gözüksün yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.890 Çözümler 70 Yer İstanbul 29 Ağustos 2022 #2 Furkandc dedi: Bilgisayarım iyi değil o yüzden fazla kastırmayacak shader istiyorum. Shaderda yapraklar sallansın, su güzel gözüksün yeter. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Optifine'ın kendi ayarlarnda bunlar zaten yok mu? Ekstra shader'a gerek yok bence.
Furkandc dedi: Bilgisayarım iyi değil o yüzden fazla kastırmayacak shader istiyorum. Shaderda yapraklar sallansın, su güzel gözüksün yeter. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Optifine'ın kendi ayarlarnda bunlar zaten yok mu? Ekstra shader'a gerek yok bence.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.854 Çözümler 36 30 Ağustos 2022 #3 Bilgisayarınızı bilmeden kastırmayacak shader söylemek zor. Sildur's Enhanced Default bakabilirsiniz. Zaten her shader'In ayarları olur ayarlarından istediğiniz ayarları kapatıp açarsınız
Bilgisayarınızı bilmeden kastırmayacak shader söylemek zor. Sildur's Enhanced Default bakabilirsiniz. Zaten her shader'In ayarları olur ayarlarından istediğiniz ayarları kapatıp açarsınız
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #4 Bilgisayar özelliklerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.
Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.311 Çözümler 12 30 Ağustos 2022 #5 Finch0900 dedi: Bilgisayarınızı bilmeden kastırmayacak shader söylemek zor. Sildur's Enhanced Default bakabilirsiniz. Zaten her shader'In ayarları olur ayarlarından istediğiniz ayarları kapatıp açarsınız Genişletmek için tıkla... Kiznaiver dedi: Bilgisayar özelliklerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir. Genişletmek için tıkla... İntel G540 R7 240 6gb ram 500gb hdd
Finch0900 dedi: Bilgisayarınızı bilmeden kastırmayacak shader söylemek zor. Sildur's Enhanced Default bakabilirsiniz. Zaten her shader'In ayarları olur ayarlarından istediğiniz ayarları kapatıp açarsınız Genişletmek için tıkla... Kiznaiver dedi: Bilgisayar özelliklerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir. Genişletmek için tıkla... İntel G540 R7 240 6gb ram 500gb hdd
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #6 Furkandc dedi: İntel G540 R7 240 6gb ram 500gb hdd Genişletmek için tıkla... Sildur's Enchanced Default en iyisi olur diye düşünüyorum ama yüksek FPS beklemeyin.
Furkandc dedi: İntel G540 R7 240 6gb ram 500gb hdd Genişletmek için tıkla... Sildur's Enchanced Default en iyisi olur diye düşünüyorum ama yüksek FPS beklemeyin.