Bedosche Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Minecraft'ta arkadaşlarımla modlu Survival oynamak istiyorum ancak Hexxit gibi mod paketleri hep 1.12.2. Bana 1.19X mod paketleri varsa söyler misiniz?
Minecraft'ta arkadaşlarımla modlu Survival oynamak istiyorum ancak Hexxit gibi mod paketleri hep 1.12.2. Bana 1.19X mod paketleri varsa söyler misiniz?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #2 Çoğu mod paketi zaten yeni sürümlerin bile ötesinde olduğu için sürüme fazla takılmamak lazım diye düşünüyorum. Eğlenceli bir mod paketi mi arıyorsunuz yoksa daha çok teknik mi?
Çoğu mod paketi zaten yeni sürümlerin bile ötesinde olduğu için sürüme fazla takılmamak lazım diye düşünüyorum. Eğlenceli bir mod paketi mi arıyorsunuz yoksa daha çok teknik mi?
Khapnols Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 ATM 8 bakın bir.
Asitadam Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 258 Yer Bakü 18 Nisan 2023 #4 İyi bir bilgisayarınız varsa RLCraft öneririm.
Bedosche Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #5 Asitadam dedi: İyi bir bilgisayarınız varsa RLCraft öneririm. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım iyi ancak zor bir mod paketi hatta baya bi zor daha çok yeni eklentiler istiyorum moblardan çok fabriccraft gibi MRainb0w dedi: Çoğu mod paketi zaten yeni sürümlerin bile ötesinde olduğu için sürüme fazla takılmamak lazım diye düşünüyorum. Eğlenceli bir mod paketi mi arıyorsunuz yoksa daha çok teknik mi? Genişletmek için tıkla... teknik
Asitadam dedi: İyi bir bilgisayarınız varsa RLCraft öneririm. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım iyi ancak zor bir mod paketi hatta baya bi zor daha çok yeni eklentiler istiyorum moblardan çok fabriccraft gibi MRainb0w dedi: Çoğu mod paketi zaten yeni sürümlerin bile ötesinde olduğu için sürüme fazla takılmamak lazım diye düşünüyorum. Eğlenceli bir mod paketi mi arıyorsunuz yoksa daha çok teknik mi? Genişletmek için tıkla... teknik
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #6 Bedosche dedi: Bilgisayarım iyi ancak zor bir mod paketi hatta baya bi zor daha çok yeni eklentiler istiyorum moblardan çok fabriccraft gibi teknik Genişletmek için tıkla... Teknik olarak FTB'nin mod paketlerine bakabilirsin onun harici Tekkit 2 önerebilirim.
Bedosche dedi: Bilgisayarım iyi ancak zor bir mod paketi hatta baya bi zor daha çok yeni eklentiler istiyorum moblardan çok fabriccraft gibi teknik Genişletmek için tıkla... Teknik olarak FTB'nin mod paketlerine bakabilirsin onun harici Tekkit 2 önerebilirim.