Y yusfeli Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Merhaba; Minecraft 1.20.1 Forge tür fark etmeksizin mod önerebilecek var mı? Bir de veinminer alternatifi bir mod bilen varsa söylerse sevinirim. Şimdilik eklediğim modlar: Embeddium Iron furnaces. Iron chest. Iron shulkerbox. Just enough ıtems. Carry on. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2024
Merhaba; Minecraft 1.20.1 Forge tür fark etmeksizin mod önerebilecek var mı? Bir de veinminer alternatifi bir mod bilen varsa söylerse sevinirim. Şimdilik eklediğim modlar: Embeddium Iron furnaces. Iron chest. Iron shulkerbox. Just enough ıtems. Carry on.
S SernoX Picopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 Orjinal minecraftın varsa direk curseforgedan paket indirebilirsin rahatça
omr_nickname Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 Jade modunu indirebilirsin neyin ne olduğunu ve mobların canını gösterir.
Y yusfeli Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #4 SernoX dedi: Orijinal Minecraft'ın varsa direk CurseForge'dan paket indirebilirsin rahatça. Genişletmek için tıkla... Var ama sevdiği kullandığı bir mod olan biri yazar diye açtım. omr_nickname dedi: jade modunu indirebilirsin neyin ne olduğunu ve mobların canını gösterir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
SernoX dedi: Orijinal Minecraft'ın varsa direk CurseForge'dan paket indirebilirsin rahatça. Genişletmek için tıkla... Var ama sevdiği kullandığı bir mod olan biri yazar diye açtım. omr_nickname dedi: jade modunu indirebilirsin neyin ne olduğunu ve mobların canını gösterir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
S SernoX Picopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #5 yusfeli dedi: Var ama sevdiği kullandığı bir mod olan biri yazar diye açtım. Genişletmek için tıkla... Daha kolay olur diye söyledim kendin toplamak istersen orası ayrı zevk meselesi
yusfeli dedi: Var ama sevdiği kullandığı bir mod olan biri yazar diye açtım. Genişletmek için tıkla... Daha kolay olur diye söyledim kendin toplamak istersen orası ayrı zevk meselesi