Minecraft 1.20.1 Forge kullanıyorum, Rubidium yüklü. Shader yüklemek istedim, arkadaşım “Rubidium kullanıyorsan Oculus yükle” dedi, yükledim ama bu sefer de oyuna direkt giremeden hata mesajı alıp oyun açılmıyor. Yani Mojang ekranı bile gelmiyor.
İki modun birbiriyle uyumsuzluğundan dolayı oluyor yüksek ihtimal. Yüklü olan sürümleri silip birbirine uyan bu sürümleri dene, bu sürümler birlikte stabil çalışıyor ve shader desteği sağlıyor.
İki modun birbiriyle uyumsuzluğundan dolayı oluyor yüksek ihtimal. Yüklü olan sürümleri silip birbirine uyan bu sürümleri dene, bu sürümler birlikte stabil çalışıyor ve shader desteği sağlıyor.
Kanka 1.20 1.21 OptiFine da shaderla ilgili çok sorun yaşadım Sodium kur Sodium'da sorun çıkmıyor. Ayrıca ek özellikleriyle açıkçası OptiFine'ı tokatlar Sodium sadece arayüzüne alışması biraz zor hiç kullanmadıysan.
İki modun birbiriyle uyumsuzluğundan dolayı oluyor yüksek ihtimal yüklü olan sürümleri silip birbirine uyan bu sürümleri dene bü sürümler birlikte stabil çalışıyor ve shader desteği sağlıyor.
Kanka 1.20 1.21 OptiFine da shaderla ilgili çok sorun yaşadım Sodium kur Sodium'da sorun çıkmıyor. Ayrıca ek özellikleriyle açıkçası OptiFine'ı tokatlar Sodium sadece arayüzüne alışması biraz zor hiç kullanmadıysan.
Sodium Fabric diye biliyorum o yüzden onu kullanmıyorum. Sunucuda oynuyorum sunucuda Forge FPS içinde rubidium kullanıyorum, bence OptiFine'dan daha iyi rubidium FPS olarak.