Harika bir öneri olmuş. Ben en çok maden yaparken madenleri aydınlık gösteren bir mod istiyorum. Bunun için uygun shader eklentileri var ama shader istemiyorum. Bir bilgin var mı?
Harika bir öneri olmuş. Ben en çok maden yaparken madenleri aydınlık gösteren bir mod istiyorum. Bunun için uygun shader eklentileri var ama shader istemiyorum. Bir bilgin var mı?
OptiFine indirirsen ayarlarda gerçekçi ışıklar seçeneğini aktif edebilirsin bu şekilde diğer eline meşale alırsan etrafa ışık yayacaktır ve çok da performans kaybı yaşanmayacaktır.
Mod Menu - Minecraft Mod mod menu: modlarınızın listesini ana menünüzden görebilirsiniz. Ayrıca bazı modlar içinde ayar yapabilme olanağı sağlar. gerekenler: Fabrıc API, fabric loader
OptiFine indirirsen ayarlarda gerçekçi ışıklar seçeneğini aktif edebilirsin bu şekilde diğer elinde mesaj atarken meşale etrafı ışık yayacaktır ve çok da performans kaybı yaşanmayacaktır.