FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #1 Neoforge için şu anda 1.20.4 için ne OptiFine ne de sodium çıktı ve çıkacağını da sanmıyorum. Neoforge 1.20.4 için optimizasyon modu önerisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2024
Neoforge için şu anda 1.20.4 için ne OptiFine ne de sodium çıktı ve çıkacağını da sanmıyorum. Neoforge 1.20.4 için optimizasyon modu önerisi olan var mı?
Y yusfeli Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #2 Embeddium. Rubidium modunun ekstra versiyonudur. Rubidium ise, Sodium'un Forge/Neoforge versiyonu olduğu için işinizi görür.
Embeddium. Rubidium modunun ekstra versiyonudur. Rubidium ise, Sodium'un Forge/Neoforge versiyonu olduğu için işinizi görür.
FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #3 yusfeli dedi: Embeddium. Rubidium modunun ekstra versiyonudur. Rubidium ise, Sodium'un Forge/Neoforge versiyonu olduğu için işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi de sanki sadece arayüz değişmiş o kadar.
yusfeli dedi: Embeddium. Rubidium modunun ekstra versiyonudur. Rubidium ise, Sodium'un Forge/Neoforge versiyonu olduğu için işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi de sanki sadece arayüz değişmiş o kadar.
Y yusfeli Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #4 FDY dedi: Denedim şimdi de sanki sadece arayüz değişmiş o kadar. Genişletmek için tıkla... Hayır, ek özelleştirmeler ekler. İyi oyunlar.
FDY dedi: Denedim şimdi de sanki sadece arayüz değişmiş o kadar. Genişletmek için tıkla... Hayır, ek özelleştirmeler ekler. İyi oyunlar.
ALPC4N Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #5 yusfeli dedi: Hayır, ek özelleştirmeler ekler. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Optifine da ki gibi shader ekleme kısmı yok malesef
yusfeli dedi: Hayır, ek özelleştirmeler ekler. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Optifine da ki gibi shader ekleme kısmı yok malesef
Y yusfeli Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #6 ALPC4N dedi: Optifine da ki gibi shader ekleme kısmı yok malesef Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam onun da modu vardı ama hatırlayamıyorum.
ALPC4N dedi: Optifine da ki gibi shader ekleme kısmı yok malesef Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam onun da modu vardı ama hatırlayamıyorum.
erwnxo Decapat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #7 ALPC4N dedi: Optifine da ki gibi shader ekleme kısmı yok malesef Genişletmek için tıkla... Shaderlar için Iris Shaders kullabilirsiniz.
ALPC4N dedi: Optifine da ki gibi shader ekleme kısmı yok malesef Genişletmek için tıkla... Shaderlar için Iris Shaders kullabilirsiniz.