Minecraft 1.20.6 Forge ve OptiFine anda kurulmuyor

J4cques

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft'ı Forge ile kullanıyorum sürüm 1.20.6 fakat OptiFine yükleyince oyun direkt çöküyor. Mods klasöründe OptiFine olduğu halde çöküyor bir türlü çözüm yolu bulamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Çözemediyseniz yardımcı olabilirim belki. OptiFine'ı indirdiğiniz sitede zaten kullanmanız gereken Forge sürümü yazar o sürümü kullanmalısınız. Ama sitede sürüm yazmıyor daha uyumlu değil Forge ile 1.20.4 kullanın ya da Fabric ve sodium kullanın bu da işinize yarar.

Son düzenleme:
Maalesef şu anda 1.20.6'da Forge ve OptiFine uyumlu değil.

Onun yerine 1.20.4 kullanın. Ve OptiFine'nın sitesinde yazan Forge sürümü ile kullanın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240809-165622~2.png
    30,7 KB · Görüntüleme: 61
1.20.4 kullanıyorsanız OptiFine olarak hangisini kullanıyorsunuz.

Hangi OptiFine sürümünü kullandığınız Forge sürümü nedir?

İlk en üstte ki olanı indirip denedim sonra en altta bulunanı denedim ikisinde de aynı hatayı aldım. Forge sürümü de 49.0.31

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 171226.png
    32,6 KB · Görüntüleme: 67
Tüm modları öncelikle silelim ya da masaüstüne atalım Forge sürümü olarak 1.20.4 - 49.0.31 olduğundan emin olduktan sonra indirelim ve kuralım OptiFine olarak en stabil olan sürüm OptiFine 1.20.4 HD u ı7 olanı indirilelim ve mod klasörüne atalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…