lokman369 Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Minecraft 1.20 sürümünde hardcore oynamak istiyorum fakat nasıl indireceğimi bilmiyorum. Bilen biri yanıt verebilir mi? İyi akşamlar. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
Merhaba arkadaşlar. Ben Minecraft 1.20 sürümünde hardcore oynamak istiyorum fakat nasıl indireceğimi bilmiyorum. Bilen biri yanıt verebilir mi? İyi akşamlar.
Çözüm brkyozell 15 Haziran 2023 Haa, pekala. Yüklemeler kısmına gelin ve Yeni Yükleme düğmesine tıklatın. 1.20'yi seçin. lokman369 dedi: Benim sormak istediğim nasıl hardcore oynayacağım bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Onu da yazayım. Bekleyin. Yeni dünya oluşturma menüsünde oyun moduna bir kez tıklayıp Zorlayıcı modu seçin.
Haa, pekala. Yüklemeler kısmına gelin ve Yeni Yükleme düğmesine tıklatın. 1.20'yi seçin. lokman369 dedi: Benim sormak istediğim nasıl hardcore oynayacağım bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Onu da yazayım. Bekleyin. Yeni dünya oluşturma menüsünde oyun moduna bir kez tıklayıp Zorlayıcı modu seçin.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 15 Haziran 2023 #2 get-minecraft www.minecraft.net 1.20 resmi olarak yayınlandı, launcherda 1.20'yi seçip indirebilirsiniz. İyi oyunlar Artı 0 Eksi
get-minecraft www.minecraft.net 1.20 resmi olarak yayınlandı, launcherda 1.20'yi seçip indirebilirsiniz. İyi oyunlar
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.908 Çözümler 37 15 Haziran 2023 #3 Hardcore indirilen bir şey değil dünya oluşturma menüsünde hayatta kalma olan kısma tıklayınca değişiyor. Artı 0 Eksi
Hardcore indirilen bir şey değil dünya oluşturma menüsünde hayatta kalma olan kısma tıklayınca değişiyor.
KS KS lokman369 Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 brkyozell dedi: https://www.minecraft.net/tr-tr/get-minecraft, 1.20 resmi olarak yayınlandı, Launcher'da 1.20'yi seçip indirebilirsiniz. İyi oyunlar Genişletmek için tıkla... Benim sormak istediğim nasıl hardcore oynayacağım bulamadımda. Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: https://www.minecraft.net/tr-tr/get-minecraft, 1.20 resmi olarak yayınlandı, Launcher'da 1.20'yi seçip indirebilirsiniz. İyi oyunlar Genişletmek için tıkla... Benim sormak istediğim nasıl hardcore oynayacağım bulamadımda.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 15 Haziran 2023 #5 Haa, pekala. Yüklemeler kısmına gelin ve Yeni Yükleme düğmesine tıklatın. 1.20'yi seçin. lokman369 dedi: Benim sormak istediğim nasıl hardcore oynayacağım bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Onu da yazayım. Bekleyin. Yeni dünya oluşturma menüsünde oyun moduna bir kez tıklayıp Zorlayıcı modu seçin. Artı 0 Eksi Çözüm
Haa, pekala. Yüklemeler kısmına gelin ve Yeni Yükleme düğmesine tıklatın. 1.20'yi seçin. lokman369 dedi: Benim sormak istediğim nasıl hardcore oynayacağım bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Onu da yazayım. Bekleyin. Yeni dünya oluşturma menüsünde oyun moduna bir kez tıklayıp Zorlayıcı modu seçin.