alhnn Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 278 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 7400 işlemci 8gb 3200mhz ram samsung 1tb M.2ssd 1050ti gigabyte h110m-s2 anakart Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 RAM 8gb Ekran kartı Gtx 1050 ti 6gb Anakart gigabyte h110m-s2 İşlemci i5 7400 OptiFine inmesine rağmen Forge inmiyor. Minecraft 1.20 indirdim. Arkada Launcher açık değil. Hata veriyor. Bazen diğer sürümlere de Forge yükleyemiyorum, aynı hatayı veriyor nedense. Dosya Ekleri forge-1.20-46.0.14-installer.jar.txt 16,4 KB · Görüntüleme: 49
OptiFine inmesine rağmen Forge inmiyor. Minecraft 1.20 indirdim. Arkada Launcher açık değil. Hata veriyor. Bazen diğer sürümlere de Forge yükleyemiyorum, aynı hatayı veriyor nedense.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2023 #2 alhnn dedi: OptiFine inmesine rağmen Forge inmiyor. Minecraft 1.20 indirdim. Arkada Launcher açık değil. Hata veriyor. Eki Görüntüle 1836260 Bazen diğer sürümlere de Forge yükleyemiyorum, aynı hatayı veriyor nedense. Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar mod yüklemenizi önermem, modlar arasında Fractureiser adında bir virüs dolaşıyor. Fractureiser attacks Minecraft players Mods for Minecraft downloaded from CurseForge and dev.bukkit were infected by fractureiser malware. www.kaspersky.com Artı 0 Eksi
alhnn dedi: OptiFine inmesine rağmen Forge inmiyor. Minecraft 1.20 indirdim. Arkada Launcher açık değil. Hata veriyor. Eki Görüntüle 1836260 Bazen diğer sürümlere de Forge yükleyemiyorum, aynı hatayı veriyor nedense. Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar mod yüklemenizi önermem, modlar arasında Fractureiser adında bir virüs dolaşıyor. Fractureiser attacks Minecraft players Mods for Minecraft downloaded from CurseForge and dev.bukkit were infected by fractureiser malware. www.kaspersky.com
KS KS alhnn Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 278 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 7400 işlemci 8gb 3200mhz ram samsung 1tb M.2ssd 1050ti gigabyte h110m-s2 anakart Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #3 Mehmet Akif T dedi: Hocam bu aralar mod yüklemenizi önermem, modlar arasında fractureiser adında bir virüs dolaşıyor. Fractureiser attacks Minecraft players Mods for Minecraft downloaded from CurseForge and dev.bukkit were infected by fractureiser malware. www.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz ben yine de indirmek istiyorum. Yakın bir zamanda PC'ye format atacağım zaten. Artı 0 Eksi
Mehmet Akif T dedi: Hocam bu aralar mod yüklemenizi önermem, modlar arasında fractureiser adında bir virüs dolaşıyor. Fractureiser attacks Minecraft players Mods for Minecraft downloaded from CurseForge and dev.bukkit were infected by fractureiser malware. www.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz ben yine de indirmek istiyorum. Yakın bir zamanda PC'ye format atacağım zaten.