Minecraft 1.21.4 Fabric modları önerisi

L0CKED

Centipat
Daha fazla  
1.21.4 sürümümde Fabric'de modlu oynayacağım mod öneriniz var mı? Şu anlık listem böyle yeni araştırmaya başladım.
Bir de şu eşyaları sağda gösteren yapımını o mod var mı bu sürümde?

Bu sürüm daha çok yeni ve Fabric'de pek detaylı modlar yok. Fabric moddan çok eklenti gibi bir şey pek değiştirmiyor oyunu. Dediğiniz eşya yapımlarını gösteren mod JEI. Daha 1.21.4 için çıkmadı. Ben sesleri güzelleştiriyor diye aşağıdaki modu kullanıyorum. Buna bakabilirsiniz. Ayrıca daha da mod bulacağınızı pek sanmıyorum dediğim gibi sürüm daha çok yeni.

Bunu da ekleyem ek olarak bir tane daha ekledim hala araştırıyorum. Eklediğimin adı rightclickharvest. Tarlada yardımcı oluyor.
Bir tane daha buldum hayvanları otomatik besleyen animal feeding trough diye bir mod.
Stack to nearby chests yakında ki chestlere eşyaları dolduruyor. Yani koyulu eşyayı 64'e tamamlıyor gibi bir şey. Tek tek sandıkları gezmeden.
Additional light oyunlara ışıklar ekliyor. Dekoratif bir şey meşale falan güzel görünüyor duvarda.

Son düzenleme:
Ama bu modlar Vanilla versiyona geliştirmeler yapıyor sadece çok detaylı değiller. Bence forge mod paketlerine de bakın.

Ama bu modlar vanilla versiyona geliştirmeler yapıyor sadece çok detaylı değiller. Bence Forge mod paketlerine de bakın.

Oyunu değiştiren tarz şeyler bulsam efsane olacak. Onlara da bakarım.

Son durum bu aramaya devam edeceğim. Bulursanız güzel modlar yazarsanıza sevinirim. Oyunu büyük ölçüde değiştirecek büyük modlar bulamadım ya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…