Minecraft 1.21 için shader kuracağım ancak nasıl kurulacağını daha önce hiç kurmadığım için bilmiyorum. Kaynaklara baktım ve anlamadım. Forge 1.21 kullanırım diye düşünüyorum güzel ve hoş bir shader ve kurulumunu açıklayabilecek var mı? (Forge olsun)
Pardon hocam çıkmıştır diye düşünmüştüm çıkmamış sadece fabricde iris modunu kurabilirsiniz Forge'de Oculus modu güncellenirse onu kullanıp Forge dada açabilirsiniz
Pardon hocam çıkmıştır diye düşünmüştüm çıkmamış sadece fabricde iris modunu kurabilirsiniz Forge'de Oculus modu güncellenirse onu kullanıp Forge dada açabilirsiniz
Ben direkt bu attığımı siteden indirdim oyunun launcherından onu seçip başlatıp giriyorum.
Site bu: This is Iris
Bir şey fark ediyorsa senin dediğini yaparım, bir de dün Vt'de arattığım zaman fabric ve bu siteden indirdiğim Exe ve Jar dosyasında zararlı yazılım buldu false-positive mi cevaplarsan çok sevirim çok teşekkürler