Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.321 Çözümler 53 8 Ağustos 2024 #1 Sadece 9 tane slime lazım ama bulamıyorum. Genellikle nerede spawn olur?
Rynoma Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #2 Burak Karabal dedi: Sadece 9 tane slime lazım ama bulamıyorum. Genellikle nerede spawn olur? Genişletmek için tıkla... Bataklık boiomunda geceleyin gezin eğer spawn olmazsa gece düz bir arazide etrafı aydınlatma yapmadan gezin.
Burak Karabal dedi: Sadece 9 tane slime lazım ama bulamıyorum. Genellikle nerede spawn olur? Genişletmek için tıkla... Bataklık boiomunda geceleyin gezin eğer spawn olmazsa gece düz bir arazide etrafı aydınlatma yapmadan gezin.
u_888 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 905 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 An16-41 -Rtx4060 -Ryzen 7 7840hs -16gb ram ddr5 -512gb+1tb ssd Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Burak Karabal dedi: Sadece 9 tane slime lazım ama bulamıyorum. Genellikle nerede spawn olur? Genişletmek için tıkla... Slimelar belli chunklarda spawn oluyor. O chunklara farm kurabilirsiniz. Mapin seedini öğrenip chunkbaseden bakın.
Burak Karabal dedi: Sadece 9 tane slime lazım ama bulamıyorum. Genellikle nerede spawn olur? Genişletmek için tıkla... Slimelar belli chunklarda spawn oluyor. O chunklara farm kurabilirsiniz. Mapin seedini öğrenip chunkbaseden bakın.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.321 Çözümler 53 8 Ağustos 2024 #4 Rynoma dedi: Bataklık boiomunda geceleyin gezin eğer spawn olmazsa gece düz bir arazide etrafı aydınlatma yapmadan gezin. Genişletmek için tıkla... Düz arazide gezmeyi denedim çıkmadı. Şansıma etrafta bataklıkta yok :/ u_888 dedi: Slimelar belli chunklarda spawn oluyor. O chunklara farm kurabilirsiniz. Mapin seedini öğrenip chunkbaseden bakın. Genişletmek için tıkla... Normalde dünya ayarlarında seed gözükürdü ama bulamadım nereden ulaşırım?
Rynoma dedi: Bataklık boiomunda geceleyin gezin eğer spawn olmazsa gece düz bir arazide etrafı aydınlatma yapmadan gezin. Genişletmek için tıkla... Düz arazide gezmeyi denedim çıkmadı. Şansıma etrafta bataklıkta yok :/ u_888 dedi: Slimelar belli chunklarda spawn oluyor. O chunklara farm kurabilirsiniz. Mapin seedini öğrenip chunkbaseden bakın. Genişletmek için tıkla... Normalde dünya ayarlarında seed gözükürdü ama bulamadım nereden ulaşırım?
B bthn_murat Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 221 Çözümler 2 8 Ağustos 2024 #5 Burak Karabal dedi: Düz arazide gezmeyi denedim çıkmadı. Şansıma etrafta bataklıkta yok :/ Normalde dünya ayarlarında seed gözükürdü ama bulamadım nereden ulaşırım? Genişletmek için tıkla... Chate /seed yazın
Burak Karabal dedi: Düz arazide gezmeyi denedim çıkmadı. Şansıma etrafta bataklıkta yok :/ Normalde dünya ayarlarında seed gözükürdü ama bulamadım nereden ulaşırım? Genişletmek için tıkla... Chate /seed yazın
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.321 Çözümler 53 8 Ağustos 2024 #6 bthn_murat dedi: Chate /seed yazın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Slime chunkları bulduktan sonra ne yapmalıyım o bölge karanlık mı olacak? Katman önemli mi?
bthn_murat dedi: Chate /seed yazın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Slime chunkları bulduktan sonra ne yapmalıyım o bölge karanlık mı olacak? Katman önemli mi?
R Ralfeon Femtopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #7 Burak Karabal dedi: Sadece 9 tane slime lazım ama bulamıyorum. Genellikle nerede spawn olur? Genişletmek için tıkla... slimeler bataklık biyomunda gece dolunayda doğarlar
Burak Karabal dedi: Sadece 9 tane slime lazım ama bulamıyorum. Genellikle nerede spawn olur? Genişletmek için tıkla... slimeler bataklık biyomunda gece dolunayda doğarlar
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.321 Çözümler 53 10 Temmuz 2025 #8 Ralfeon dedi: Slimeler bataklık biyomunda gece dolunayda doğarlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Ralfeon dedi: Slimeler bataklık biyomunda gece dolunayda doğarlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
CheonsaMiraew Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.222 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #9 Burak Karabal dedi: Teşekkür ederim Slime chunkları bulduktan sonra ne yapmalıyım o bölge karanlık mı olacak? Katman önemli mi? Genişletmek için tıkla... Slime chunk bulunca etrafı dümdüz yapman yeterli veya batakliktan avlaybiilirsin.
Burak Karabal dedi: Teşekkür ederim Slime chunkları bulduktan sonra ne yapmalıyım o bölge karanlık mı olacak? Katman önemli mi? Genişletmek için tıkla... Slime chunk bulunca etrafı dümdüz yapman yeterli veya batakliktan avlaybiilirsin.