Betası olsa bile fena olmaz. Parlak cevher texture packi kurmak istiyorum fakat OptiFine lazım diyor çoğu yapımcı. Alternatifi falan var mı veya pack ile çalışacak?
Optine yok sodium kurabilirsin.Betası olsa bile fena olmaz. Parlak cevher texture packi kurmak istiyorum fakat OptiFine lazım diyor çoğu yapımcı. Alternatifi falan var mı veya pack ile çalışacak?
Betası olsa bile fena olmaz. Parlak cevher texture packi kurmak istiyorum fakat OptiFine lazım diyor çoğu yapımcı. Alternatifi falan var mı veya pack ile çalışacak?
1.20.1 oynaması daha iyi olur.1.20.4 oynayın hocam
Optine yok sodium kurabilirsin.
Hocam Fabric için sodium Forge için embeddium kullanın OptiFine artık miladını doldurdu bence![]()
Parlak cevher için visible ores kullanmanız lazım. Optifine’ın orjinal olmayan bir sürümü çıktı diye biliyorum sadece, bulamadaysanız atabilirim.Peki aynı işe yarıyor mu parlak cevher için OptiFine lazım diyorlar.
Miladını mı doldurduHocam Fabric için sodium Forge için embeddium kullanın OptiFine artık miladını doldurdu bence![]()
Parlak cevher için visible ores kullanmanız lazım. OptiFine'ın orijinal olmayan bir sürümü çıktı diye biliyorum sadece, bulamadaysanız atabilirim.
Miladını mı doldurdubetter grass eklentisini sodium, embeddium yapabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.