M muzbaligi Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 331 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Minecraft 1.5.2 crash sorunu alıyorum, arkadaşlarımla hexxit oynayacağız ancak oyunu açarken bir crash sorunu alıyorum, bunu nasıl çözeceğim?
Minecraft 1.5.2 crash sorunu alıyorum, arkadaşlarımla hexxit oynayacağız ancak oyunu açarken bir crash sorunu alıyorum, bunu nasıl çözeceğim?
Alperenzer0 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 480 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #2 Oyuna sanırım RAM vermemişsin RAM verip bir daha dene. Artı 0 Eksi
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2025 #3 Belki bir başkası bakar diye yazıyorum, .minecraft dosyasının içinde ki options.txt dosyasını silince düzeliyor, yeni sürümlerde oynayınca bu dosyanın içine 1.5.2 nin crash vermesini sağlayan ayarlar ekliyor muhtemelen o yüzden crash veriyor. Artı 0 Eksi
Belki bir başkası bakar diye yazıyorum, .minecraft dosyasının içinde ki options.txt dosyasını silince düzeliyor, yeni sürümlerde oynayınca bu dosyanın içine 1.5.2 nin crash vermesini sağlayan ayarlar ekliyor muhtemelen o yüzden crash veriyor.