O Osturogot Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #1 Evet Minecraft'a mod kurunca 1.7.10 sürümünde crash veriyor resim de yükledim yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (78).png 365,6 KB · Görüntüleme: 101 Ekran Görüntüsü (79).png 116 KB · Görüntüleme: 91 Ekran Görüntüsü (80).png 142,4 KB · Görüntüleme: 83 Ekran Görüntüsü (81).png 135 KB · Görüntüleme: 109
Evet Minecraft'a mod kurunca 1.7.10 sürümünde crash veriyor resim de yükledim yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm A A Assecreed 29 Temmuz 2021 Forge'un bir eski sürümünü kurunuz ve hangi mod'u kurunca oluyor? Optifine varsa da güncelleyin ya da kaldırın.
Forge'un bir eski sürümünü kurunuz ve hangi mod'u kurunca oluyor? Optifine varsa da güncelleyin ya da kaldırın.
KS KS O Osturogot Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #11 Davut SilerHan dedi: RAM yetmezliğinden oyun açılamamış olabilir ya da yüklediğiniz modlardan birisi sebep oluyordur. Genişletmek için tıkla... Modları ve hatayı attım bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Davut SilerHan dedi: RAM yetmezliğinden oyun açılamamış olabilir ya da yüklediğiniz modlardan birisi sebep oluyordur. Genişletmek için tıkla... Modları ve hatayı attım bakabilirsiniz.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2021 #12 Osturogot dedi: Modları ve hatayı attım bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hatayı okuyunca pek bir şey anlayamıyorum ama bende crash verme sebepleri RAM yetmezliği ya da dengeyi bozan bir mod oluyor. Artı 0 Eksi
Osturogot dedi: Modları ve hatayı attım bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hatayı okuyunca pek bir şey anlayamıyorum ama bende crash verme sebepleri RAM yetmezliği ya da dengeyi bozan bir mod oluyor.