MVSM Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşalar. Minecraft Legends mod oynuyorum, aşırı derecede demire ihtiyaç oluyor. Sürekli de maden yapmak bir yerden sonra can sıkıyor. Demir veya altın gibi madenleri farmlayabileceğimiz mod var mı?
Merhaba arkadaşalar. Minecraft Legends mod oynuyorum, aşırı derecede demire ihtiyaç oluyor. Sürekli de maden yapmak bir yerden sonra can sıkıyor. Demir veya altın gibi madenleri farmlayabileceğimiz mod var mı?
Cansıznefer Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 443 Çözümler 1 3 Haziran 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatarak yapıyorlar zamanında çok kullandım 9 yıl sonra işe yarayacağını hiç düşünmedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatarak yapıyorlar zamanında çok kullandım 9 yıl sonra işe yarayacağını hiç düşünmedim.