Çözüldü Minecraft 1.7.10 modlu görüntü hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mozcanerdem

Centipat
Daha fazla  
Minecraft 1.7.10 da fisk Heroes veya Legends modu oynamayı denediğimde görüntünün 1.7.10 da bozulduğunu fark ettim. Bilgisayarı daha bu sene aldım. Bir yandan demek istediğim mesela oyunda elime item aldığımda veya kamera değiştirdiğimde ekran tek renk falan oluyor. Ya da hatta canlılarda simsiyah olabiliyor. Bu tarz şeyler oluyor bunun bir çözümü var mıdır? (ekran kartı vb. güncelleme dışında)

Çözüm
Bildiğim kadarıyla evet üzerinde NVIDIA GeForce RTX yazıyor herhalde odur pek bilmiyorum.

Sorunu düzettim diyedebilirim biraz kulağa garip gelebilir ama tllauncher kullanmayı deneyince işe yaradı diyebilirim ne yazikki curse Forge olmuyor ama bu işe yaradı ama ne yazikki bazı modları da bu Launcher kaldırmıyor örnek olarak galiba 1.7.10 da techgun modu çalışmamakta...
Silip tekrar yuklemeyi denedin mi eski surumler biraz sıkıntı cikarabiliyorda.

He bir de modu nereden kuruyosun ve hangi Launcher'den oynuyosun.

Modlar için CurseForge kullanıyorum orijinal sitede olan Launcher'i @qx22bw

OptiFine kullanıyorsanız performans kısmında hızlı hesaplama veya hızlı matematik gibi ayarlar olması lazım ikisini de kapatıp öyle deneyin.

Bir ara OptiFine kullanmayı da denemiştim ama bir işe yaramadığını görünce silmiştim yani yüklü olsa bile görüntü bozuk oluyordu.

Evet bu mod hemen deniyorum

Olmuyor ama sanki önceki sürümlere geçtikçe biraz daha düzeliyor gibi olabildiğince tüm eski sürümleri bozulma gidene kadar deneyeceğim durumu bildiririm.

Olmadı ne yazikki ama OptiFine'nın denildiği ayarı yaptıktan sonra ben biraz OptiFine ayarlarıyla oynamaya başladım ve düzelmeye başladı yani mesela normalde kamera değiştirince tek renk oluyordu artık olmuyor yalnızca şimdi karakterimin bazı yerleri siyah oluyor ve moblar hepten siyah bir paket kurmayı deneyeceğim adını unuttum kısaca görüntü paketi.

Yok hiçbir şey fark etmedi hatta görüntü paketi kurunca daha da bozulmalar oldu.

Son düzenleme:
Evet bu mod hemen deniyorum.

Olmuyor ama sanki önceki sürümlere geçtikçe biraz daha düzeliyor gibi olabildiğince tüm eski sürümleri bozulma gidene kadar deneyeceğim durumu bildiririm.

Olmadı ne yazikki ama OptiFine'nın denildiği ayarı yaptıktan sonra ben biraz OptiFine ayarlarıyla oynamaya başladım ve düzelmeye başladı yani mesela normalde kamera değiştirince tek renk oluyordu artık olmuyor yalnızca şimdi karakterimin bazı yerleri siyah oluyor ve moblar hepten siyah bir paket kurmayı deneyeceğim adını unuttum kısaca görüntü paketi.

Yok hiçbir şey fark etmedi hatta görüntü paketi kurunca daha da bozulmalar oldu.

Surumu silip tekrar indirmeyi dener misin?
eski surumlerde ayarlar daha kisitli oldugu icin bide ss atarmisin.

bende bi kurayim bakayim bendede olucakmi

Bu tarz şeyler oluyor işte tam olarak çekemedim ama bazı zamanlarda ekran tam renk oluyor.

Bir de CurseForge üzerinden sürümü sildim geri yükledim bir şey değişmedi.

Dosya Ekleri

• 2023-10-26_12.48.38.png
    2023-10-26_12.48.38.png
    234 KB · Görüntüleme: 73
  • 2023-10-26_12.48.33.png
    2023-10-26_12.48.33.png
    205,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 2023-10-26_12.48.46.png
    2023-10-26_12.48.46.png
    271,3 KB · Görüntüleme: 91
Bildiğim kadarıyla evet üzerinde NVIDIA GeForce RTX yazıyor herhalde odur pek bilmiyorum.

Sorunu düzettim diyedebilirim biraz kulağa garip gelebilir ama tllauncher kullanmayı deneyince işe yaradı diyebilirim ne yazikki curse Forge olmuyor ama bu işe yaradı ama ne yazikki bazı modları da bu Launcher kaldırmıyor örnek olarak galiba 1.7.10 da techgun modu çalışmamakta...

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı