MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 26 Eylül 2020 #1 Minecraft 1.8.9 için önerebileceğiniz en iyi shader pack nedir?
Mercheng Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 26 Eylül 2020 #2 Sildur's Shaders 1.19.4 → 1.18.2 (Vibrant, Enhanced Default & Fabulous) — Shaders Mods Sildur's Shaders is a shaders pack that focuses on options. Many shaders packs out there have some heavy limitations, such as only working for Microsoft shadersmods.com Extremeyi indir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Sildur's Shaders 1.19.4 → 1.18.2 (Vibrant, Enhanced Default & Fabulous) — Shaders Mods Sildur's Shaders is a shaders pack that focuses on options. Many shaders packs out there have some heavy limitations, such as only working for Microsoft shadersmods.com Extremeyi indir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Darknesss Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 36 Çözümler 1 4 Şubat 2021 #3 MehmetBayrak dedi: Minecraft 1.8.9 için önerebileceğiniz en iyi shader pack nedir? Genişletmek için tıkla... dostum işlemcin ve ekran kartın nedir? Ram kaç gb? Artı 0 Eksi
MehmetBayrak dedi: Minecraft 1.8.9 için önerebileceğiniz en iyi shader pack nedir? Genişletmek için tıkla... dostum işlemcin ve ekran kartın nedir? Ram kaç gb?
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #4 Darknesss dedi: Dostum işlemcin ve ekran kartın nedir? RAM kaç GB? Genişletmek için tıkla... Hocam, benim sistemime göre 1.8'e uygun shader var mıdır? Biraz kasma donma olsa da olur, görüntü güzelleşsin yeterli. Sistem özelliklerim: Software kısmıda bu şekilde: Artı 0 Eksi
Darknesss dedi: Dostum işlemcin ve ekran kartın nedir? RAM kaç GB? Genişletmek için tıkla... Hocam, benim sistemime göre 1.8'e uygun shader var mıdır? Biraz kasma donma olsa da olur, görüntü güzelleşsin yeterli. Sistem özelliklerim: Software kısmıda bu şekilde:
Darknesss Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 36 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #5 Önerebileceğim shader: Chocapic13 V7.1.1 Toaster edition olur. Ben Çöp ekran kartım ile bu shader da 200 fps görüyorum ve çok güzel görüntü sunuyor Chocapic13 Shaders Mod 1.16.4/1.15.2 (Special Kind of Shader) - 9Minecraft.Net Artı -1 Eksi
Önerebileceğim shader: Chocapic13 V7.1.1 Toaster edition olur. Ben Çöp ekran kartım ile bu shader da 200 fps görüyorum ve çok güzel görüntü sunuyor Chocapic13 Shaders Mod 1.16.4/1.15.2 (Special Kind of Shader) - 9Minecraft.Net