Minecraft 1.8.9 texture pack önerisi

Merhaba, acaba Minecraft 1.8.9 için hem kılıç, ok, Yay'ın falan güzel olduğu hem de yünleris üstünde bridgelerde aim almak için olan çizgiler olan bir texture pack önerir misiniz? Ama çok FPS düşürmezse çok güzel olur sistem biraz dandik. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben menüleri şeffaf yapan bir paket kullanıyordum. Bedwars, Eggwars vb. oynarken chest açıkken ya da NPC'lerden eşya alırken birisi gelince sürpriz olmuyordu. Paketin linkini bulamadım ama benzeri var: Transparent GUI Overlay 1.8.9 Minecraft Texture Pack

Hocam bundaki packler çok pixelli ben daha düz kılıçlar olsun istiyorum.

Laze 32X pack var o kanalda ona da bakabilirsin. Ayrıca 256X packlerde bulunuyor.

klasik tasarımlı kaliteli bir texture pack isterseniz faithful güzeldir.

Yardımcı olan herkese teşekkürler ben 64 X bir texture pack buldum isteyen kullanabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…