ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 10 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar oyunum orijinal ve oyunu silip yüklememe rağmen hala aynı sorun. Default texture pack var. Dosya Ekleri 2022-12-10 (2).png 113,5 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2022
Arkadaşlar oyunum orijinal ve oyunu silip yüklememe rağmen hala aynı sorun. Default texture pack var.
rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 798 Çözümler 2 Yer Antarktika 10 Aralık 2022 #2 Oynadığınız sürüme uygun başka bir texture pack dener misiniz? Ayrıca Minecraft dosyalarini tamamen sildiğinize emin misiniz? Artı 0 Eksi
Oynadığınız sürüme uygun başka bir texture pack dener misiniz? Ayrıca Minecraft dosyalarini tamamen sildiğinize emin misiniz?
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #3 ZEROX67 dedi: Arkadaşlar oyunum orijinal ve oyunu silip yüklememe rağmen hala aynı sorun. Default texture pack var. Genişletmek için tıkla... Tek sorun sizde değil bende de var. Ben lunar Client kullanıyorum. Bir gireyim demiştim Minecraft Launcher ile ama böyle bir durum ile karşılaştım. rRype dedi: Oynadığınız sürüme uygun başka bir texture pack dener misiniz? Ayrıca Minecraft dosyalarini tamamen sildiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Texcure kullanmıyorum demek istemiş default pack diyerek. Artı 0 Eksi
ZEROX67 dedi: Arkadaşlar oyunum orijinal ve oyunu silip yüklememe rağmen hala aynı sorun. Default texture pack var. Genişletmek için tıkla... Tek sorun sizde değil bende de var. Ben lunar Client kullanıyorum. Bir gireyim demiştim Minecraft Launcher ile ama böyle bir durum ile karşılaştım. rRype dedi: Oynadığınız sürüme uygun başka bir texture pack dener misiniz? Ayrıca Minecraft dosyalarini tamamen sildiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Texcure kullanmıyorum demek istemiş default pack diyerek.
rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 798 Çözümler 2 Yer Antarktika 10 Aralık 2022 #4 furkan4848 dedi: Tek sorun sizde değil bende de var. Ben lunar Client kullanıyorum. Bir gireyim demiştim Minecraft Launcher ile ama böyle bir durum ile karşılaştım. Texcure kullanmıyorum demek istemiş default pack diyerek. Genişletmek için tıkla... Bende belki düzelebilir diye başka bir texture pack indirmesini istedim. Artı 0 Eksi
furkan4848 dedi: Tek sorun sizde değil bende de var. Ben lunar Client kullanıyorum. Bir gireyim demiştim Minecraft Launcher ile ama böyle bir durum ile karşılaştım. Texcure kullanmıyorum demek istemiş default pack diyerek. Genişletmek için tıkla... Bende belki düzelebilir diye başka bir texture pack indirmesini istedim.
KS KS ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 10 Aralık 2022 #5 rRype dedi: Bende belki düzelebilir diye başka bir texture pack indirmesini istedim. Genişletmek için tıkla... Yok hala aynı hocam. Artı 0 Eksi
rRype dedi: Bende belki düzelebilir diye başka bir texture pack indirmesini istedim. Genişletmek için tıkla... Yok hala aynı hocam.
Crelonis Decapat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #6 Ekran kartınız NVIDIA ekran kartı ise şu an güncel sürücüsünü kaldırıp 522.25 sürücüsüne geçin düzelecektir. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Ekran kartınız NVIDIA ekran kartı ise şu an güncel sürücüsünü kaldırıp 522.25 sürücüsüne geçin düzelecektir.
KS KS ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 10 Aralık 2022 #7 Crelonis dedi: Ekran kartınız NVIDIA ekran kartı ise şu an güncel driverını kaldırıp 522.25 driverına geçin düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme gelmişti onu indireyim mi? Artı 0 Eksi
Crelonis dedi: Ekran kartınız NVIDIA ekran kartı ise şu an güncel driverını kaldırıp 522.25 driverına geçin düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme gelmişti onu indireyim mi?
rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 798 Çözümler 2 Yer Antarktika 10 Aralık 2022 #8 ZEROX67 dedi: Yok hala aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Şuanda çözüm çok fazla vardır ama ben bilmiyorumdur minecraft'ın tüm klasörlerini silmenizi belki bu durumu çözebilir daha sonra sıfırdan kurun oyunu. Artı 0 Eksi
ZEROX67 dedi: Yok hala aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Şuanda çözüm çok fazla vardır ama ben bilmiyorumdur minecraft'ın tüm klasörlerini silmenizi belki bu durumu çözebilir daha sonra sıfırdan kurun oyunu.
Crelonis Decapat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #9 ZEROX67 dedi: Yeni güncelleme gelmişti onu indireyim mi? Genişletmek için tıkla... Son sürücüler bozuk genellikle indirmeyin bende de aynı hata vardı 522.25 kurdum düzeldi DDU ile silin sürücüyü. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
ZEROX67 dedi: Yeni güncelleme gelmişti onu indireyim mi? Genişletmek için tıkla... Son sürücüler bozuk genellikle indirmeyin bende de aynı hata vardı 522.25 kurdum düzeldi DDU ile silin sürücüyü.
rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 798 Çözümler 2 Yer Antarktika 10 Aralık 2022 #10 Ayrıca Java surumunuzu kontrol eder misiniz? Pek alakası yoktur belki ama güncel olmasında fayda var. Artı 0 Eksi
Ayrıca Java surumunuzu kontrol eder misiniz? Pek alakası yoktur belki ama güncel olmasında fayda var.