Minecraft alacağım. Aşağıda görüldüğü gibi iki tane paket var. Birisinde 6 tane dünya diyor, birisinde ise 1 tane dünya diyor. Buradaki dünya kelimesinden kastı nedir? Yani sadece 1 ya da sadece 6 tane mi sunucuya girebiliyoruz? Yoksa başka bir şey mi? Oyunu bilen veya kesin bir bilgisi olan yazabilir mi lütfen?
Java Edition alın. Orijinal Minecraft o bu Bedrock Edition. Ama o yanlış bilmiyorsam size 1 tane özel dünya veriyordu. PC niz kötü ise bedrock alın optimizesi iyi.
Evet optimizasyon konusunda kaatılıyorum ama mesela örnek verirsek Java da daha çok item ve daha çok özellik var. Ben sadece öneriyorum, almak size kalmış.
Minecraft alacağım. Aşağıda görüldüğü gibi iki tane paket var. Birisinde 6 tane dünya diyor, birisinde ise 1 tane dünya diyor. Buradaki dünya kelimesinden kastı nedir? Yani sadece 1 ya da sadece 6 tane mi sunucuya girebiliyoruz? Yoksa başka bir şey mi? Oyunu bilen veya kesin bir bilgisi olan yazabilir mi lütfen?